Odp: Pokaż swój pojazd
Spidi maszyna krótko mowiąc zajebista szkoda że pogody taka, nie wiem jak u ciebie ale u mnie ( 30 km od białego) śnieg sypie :)
SXF 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 154 155 156 157 158 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Spidi maszyna krótko mowiąc zajebista szkoda że pogody taka, nie wiem jak u ciebie ale u mnie ( 30 km od białego) śnieg sypie :)
raczej taka minka :((((
Zrobiłem wczoraj przegląd mociaka, wymieniłem olej z filtrem, uszczelniłem wyciek, który mnie w zeszłym sezonie męczył, wymieniłem rączki kierownicy - gripy, zdjąłem stare handbary, dziś zakupiłem nowe Acerbisa - śliczne!! :) :) Oddałem też dzisiaj kombiaka do poprawki kuśnierskiej - bo mnie uwierały spodnie w kolanach.
Dziewczynie kupiłem całe ubranie moto, pełny komplet i co?? I ten śnieg za oknem! Normalnie można się pochlastać :) Zaczyna się już przeginka pogodowa... Rozumiem od czasu do czasu śnieg - ale słońce i temperatury na mocnym plusie, jak to zawsze bywało. Wszystko staje na głowie, świat zwariował. Ifon, Tusk, Biber i pogoda...
Pogoda czeka pewnie na powrót Twojego kombinezonu z przeróbki. Poganiaj kuśnierza!
Acha, i nie rób off topu.
Na ten sezon...
Zaczelismy z konkubina powolny proces robienia fajnego sprzeta :)
Podstawowa podstawa fajnego sumo :)
Dobra lampa + crosowa dupa = wizualnie pare lat mniej.
Moze byc?
Seryjny licznik tez poszedl na polke:
Zajebiście, 100x lepiej niż na zdjęciu powyżej!
Meeega ;]
Niby drobiazgi ale różnica kolosalna! Co to za zegar?
jeszcze przodzik od nowej Wr i sprzęt jak ta lala ;)
Myslalem nad przodem z nowej WR, ale ten polisport bardziej mi lezy :)
Zegar to KOSO DB02R.
Oczyiwscie doszlo jeszcze obdarcie wiekszosci plastikow i zalozenie kilku ktore dostalem dodatkowo z moto.
Pogoda czeka pewnie na powrót Twojego kombinezonu z przeróbki. Poganiaj kuśnierza!
Acha, i nie rób off topu.
Spodnie do odbioru za 2 tygodnie, także jeżeli moderator ma rację - wiosna przyjdzie w okolicach 10tego kwietnia.
A i Gerwi odpuść sobie z tym cieciowaniem... serio.
Ja pierdole g3d, nie chcesz go sprzedać ? :DD
Dobra robota z WR-ką ! Dużo lepiej wygląda :)
A i Gerwi odpuść sobie z tym cieciowaniem... serio.
+1 ;)
Zajebiste maszynki!Gratulacje!
Spidi do zoba w terenie!
Strony Poprzednia 1 … 154 155 156 157 158 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.085 sekund, wykonano 53 zapytań