Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
dziś widziałem typa na Z1000 - nie wyglądał na zadowolonego z jazdy :)
Na własne życzenie.
Strony Poprzednia 1 … 116 117 118 119 120 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dziś widziałem typa na Z1000 - nie wyglądał na zadowolonego z jazdy :)
Na własne życzenie.
ja zrobilem 50 km przy temp. -2 i zadowolony caly czas he
Wy to chyba z Syberii się urwaliście, ja ostanio latałem było ponad 5 na + i po kilku km miałem dośc, ch...j z takiej jazdy żeby tylko jechac..
wiadomo ze przyjemniej jest jak na zewnatrz
+25 ale juz miałem takie cisnienie na jazde ze musiałem polatac, cieplo sie ubrac i git, najgorzej tylko wieje miedzy gogle a kask w czoło(nawet kominiarka nie wiele pomaga).
Wy to chyba z Syberii się urwaliście, ja ostanio latałem było ponad 5 na + i po kilku km miałem dośc, ch...j z takiej jazdy żeby tylko jechac..
Ja już na to też jestem za stary, dla mnie minimalna temperatura to 10 stopni, poniżej tego minimum marznę, narzekam i używam wulgarnych wyrazów.
Kiepsko zahartowani jesteście ;)
Nie ma złej pogody, są tylko źle ubrani bikerzy... Wszystko kwestia ciuchów - ja bardziej bym patrzył na temp. pod kątem przyczepności nawierzchni.
Jak było sucho to przy +5 już można było pośmiać przyjemnie te 1,5-3 godz. Jak było 8-10 na plusie mogłem smigac dobre kilka godzin bez marudzenia. W trasie wiadomo - jest nieco gorzej i albo trzeba robić przerwy albo nie zapuszczać się zbyt daleko...
Za długo jest ta zima.. zamiast myslec o wycieczkach to siadac i jezdzic! z dzis:
Widzę Czarny nie odpuszczasz zimie. Ja czekam na graty i w ciagu tygodnia powinienem być ready, w końcu ogarnąłem się z ta przeprowadzką i wykonczniami, więc będzie wiecej czasu w tym sezonie na latanie:))))
PS. W stopy Ci nie zimno;))
podchodzę do okna i patrzę na termometrze +20 ........... ale od słonecznej strony
kwkm napisał/a:Wy to chyba z Syberii się urwaliście, ja ostanio latałem było ponad 5 na + i po kilku km miałem dośc, ch...j z takiej jazdy żeby tylko jechac..
Ja już na to też jestem za stary, dla mnie minimalna temperatura to 10 stopni, poniżej tego minimum marznę, narzekam i używam wulgarnych wyrazów.
Ja to samo. Pierwsze sezony to byl szal, ale teraz to musi byc cieplo, sloneczko i w miare czysto na drogach zeby to byla przyjemnosc.
PRELUDE2000 napisał/a:kwkm napisał/a:Wy to chyba z Syberii się urwaliście, ja ostanio latałem było ponad 5 na + i po kilku km miałem dośc, ch...j z takiej jazdy żeby tylko jechac..
Ja to samo. Pierwsze sezony to byl szal, ale teraz to musi byc cieplo, sloneczko i w miare czysto na drogach zeby to byla przyjemnosc.
+1 :P
panowie mam problem.... pytanie głównie do posiadaczy nissanów
zmieniłem akumulator w nissanie micra 512.. 1,5dci
zablokowało mi się radio.. muszę wpisać kod rozkodowywujący..... i tu moje pytanie
skąd mam wziąć taki kod ? nie mam żadnych manuali i zbędnych bibelotów do tego auta
czytałem, że jak wbije się taki kod 3 razy (błędnie) to radio może się zablokować na amen i dupa blada
Zablokować się nie zablokuje jak wpiszesz źle ileś tam razy, u mnie dość często te kody są powpisywane w ks serwisowe, poszukaj może gdzieś znajdziesz.
a jak to jest... ? każda micra ma taki sam identyczny kod do radia czy zupełnie inny (ile nissanów tyle kodów) szperam w necie i coraz to nowe znajduje :/
Troche bez sensu by bylo jak by byl jeden kod do wszystkich. Przed jakim zlodziejem mialo by to zabezpieczac?
Strony Poprzednia 1 … 116 117 118 119 120 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.103 sekund, wykonano 52 zapytań