2,176

Odp: Pokaż swój pojazd

backerrr napisał/a:

Nie no Panowie świetne te DRZty :D
A mianowicie mojego sprzęta i dyskusji to silnik miał wymieniony i od razu przeprowadzony serwis profilaktycznie zanim trafił w moje ręcę:)
Co do stopki to jest niestety! centralna;/ ja ogólnie nie jestem w stanie postawić go na niej :D z resztą dużo ludzi podchodzi kozaczy i później trzeba go we 2 stawiać ^^ I od razu podpytam może da radę jakoś dokręcić 2 stopkę, bo mam zamiar kupić jak najszybciej coś :)

Też u mnie takich jest paru co mówili, że lajcik, a jak im dałem to we 2 stawiali :D
Z lewej str stoisz łapiesz za manetkę  za uchwyt na tyle  podpierasz i staje jak talala bez użycia dużej siły..

Czemu ten Pan pojechał? - https://bit.ly/2VlprSp

2,177

PszczelaRz AGH napisał/a:
backerrr napisał/a:

A mianowicie mojego sprzęta i dyskusji to silnik miał wymieniony i od razu przeprowadzony serwis profilaktycznie zanim trafił w moje ręcę:)
Co do stopki to jest niestety! centralna;/ ja ogólnie nie jestem w stanie postawić go na niej :D z resztą dużo ludzi podchodzi kozaczy i później trzeba go we 2 stawiać ^^ I od razu podpytam może da radę jakoś dokręcić 2 stopkę, bo mam zamiar kupić jak najszybciej coś :)

Też u mnie takich jest paru co mówili, że lajcik, a jak im dałem to we 2 stawiali :D
Z lewej str stoisz łapiesz za manetkę  za uchwyt na tyle  podpierasz i staje jak talala bez użycia dużej siły..

Thx za podpowiedź :D Zobaczymy co z tego wyjdzie :) Wiesz mi ciężko jak ja waże 55kg, a kat mnie 3x przeciwważy ^^

DT125R ->  KTM LC4 640

2,178

backerrr napisał/a:
PszczelaRz AGH napisał/a:
backerrr napisał/a:

Thx za podpowiedź :D Zobaczymy co z tego wyjdzie :) Wiesz mi ciężko jak ja waże 55kg, a kat mnie 3x przeciwważy ^^

http://i5.photobucket.com/albums/y153/yCh/po-pierwsze-zwieksz-mase.jpg
=D

Yamaha TT600R 2001 - sold
KTM 625 SM 2004

2,179

Serio chłopie, przytyj trochę bo cię wiatr porwie ;)

TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

2,180

Kurczak, ryż i kreatyna zrobią z Ciebie skruwysyna! xd

2,181

No a potem będziesz musiał kupić jakieś mocne SM bo już inne Cię nie powiozą - wiem co mówię :)

2,182

ale zależy ile ma wzrostu. A jak ma 1,60m? to jak będzie ważył 70 to będzie fatass.

2,183 Ostatnio edytowany przez jaras111x (2013-03-20 16:44:42)

a dajcie mu spokój z ta wagą.  Poćwicz technikę a zobaczysz że to jest łatwe i wcale wiele siły nie wymaga :) Problem może być jeśli jesteś krasnalem(nie wysoki)

Sherco st300  Cabestany Replica

2,184

riux napisał/a:

Ok 100 zł

U ratki Tyle kosztuje ??
dają ci wykres mocy i momentu??
byłem u nich pare razy ale nigdy nie pytałem

ktm 640 lc4 sm

2,185

Tak u ratki stowke placisz

READY TO >> TERROR

2,186

Dokładnie, stówka u Ratki. Jak ktoś chętny to pisać na PW, moze uda sie ogarnąć  delikatną znizke dla ludzi z forum

2,187

Zabro napisał/a:

ale zależy ile ma wzrostu. A jak ma 1,60m? to jak będzie ważył 70 to będzie fatass.

1,80m :) może faktycznie technicznie jakoś to pójdzie :) No fakt faktem mam wrażenie, że ten kat w ogóle nie czuje, że ktoś nim prowadzi ^^

DT125R ->  KTM LC4 640

2,188

W związku z przezajebistym pierwszym dniem wiosny postawiłem sobie nowy mebel biurowy bo już kurwicy dostaje :)

https://lh3.googleusercontent.com/-kHUViiSskNQ/UUrhEhJ5_rI/AAAAAAAAC9U/lQwoTWcCLXE/s1525/IMAG0049.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-0KvaTbCBVWc/UUrhHHjlypI/AAAAAAAAC9c/jM4WYxs8fes/s1525/IMAG0050.jpg

TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

2,189

Pięknie wygląda w pomieszczeniu :D

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

2,190

Berg też w lustrze widze się przegląda ;D

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250