Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Aktywne tematy Tematy bez odpowiedzi
Informacja przez RSS
Posty [ 2,176 do 2,190 z 4,973 ]

- PszczelaRz
- nie może przestać gadać
- Nieaktywny
Odp: Pokaż swój pojazd
backerrr napisał/a:Nie no Panowie świetne te DRZty :D
A mianowicie mojego sprzęta i dyskusji to silnik miał wymieniony i od razu przeprowadzony serwis profilaktycznie zanim trafił w moje ręcę:)
Co do stopki to jest niestety! centralna;/ ja ogólnie nie jestem w stanie postawić go na niej :D z resztą dużo ludzi podchodzi kozaczy i później trzeba go we 2 stawiać ^^ I od razu podpytam może da radę jakoś dokręcić 2 stopkę, bo mam zamiar kupić jak najszybciej coś :)
Też u mnie takich jest paru co mówili, że lajcik, a jak im dałem to we 2 stawiali :D
Z lewej str stoisz łapiesz za manetkę za uchwyt na tyle podpierasz i staje jak talala bez użycia dużej siły..
Czemu ten Pan pojechał? - https://bit.ly/2VlprSp

- backerrr
- naprawdę się rozgadał
- Nieaktywny
PszczelaRz AGH napisał/a:backerrr napisał/a:Nie no Panowie świetne te DRZty :D
A mianowicie mojego sprzęta i dyskusji to silnik miał wymieniony i od razu przeprowadzony serwis profilaktycznie zanim trafił w moje ręcę:)
Co do stopki to jest niestety! centralna;/ ja ogólnie nie jestem w stanie postawić go na niej :D z resztą dużo ludzi podchodzi kozaczy i później trzeba go we 2 stawiać ^^ I od razu podpytam może da radę jakoś dokręcić 2 stopkę, bo mam zamiar kupić jak najszybciej coś :)
Też u mnie takich jest paru co mówili, że lajcik, a jak im dałem to we 2 stawiali :D
Z lewej str stoisz łapiesz za manetkę za uchwyt na tyle podpierasz i staje jak talala bez użycia dużej siły..
Thx za podpowiedź :D Zobaczymy co z tego wyjdzie :) Wiesz mi ciężko jak ja waże 55kg, a kat mnie 3x przeciwważy ^^
DT125R -> KTM LC4 640

- Piekny
- ma gadane
- Nieaktywny
backerrr napisał/a:PszczelaRz AGH napisał/a:backerrr napisał/a:Nie no Panowie świetne te DRZty :D
Thx za podpowiedź :D Zobaczymy co z tego wyjdzie :) Wiesz mi ciężko jak ja waże 55kg, a kat mnie 3x przeciwważy ^^

=D
Yamaha TT600R 2001 - sold
KTM 625 SM 2004

- subek
- Nieaktywny
Serio chłopie, przytyj trochę bo cię wiatr porwie ;)
TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

- Matysek
- król gadki
- Nieaktywny
Kurczak, ryż i kreatyna zrobią z Ciebie skruwysyna! xd

- PRELUDE2000
- król gadki
- Nieaktywny
No a potem będziesz musiał kupić jakieś mocne SM bo już inne Cię nie powiozą - wiem co mówię :)

- Zabro
- Nieaktywny
ale zależy ile ma wzrostu. A jak ma 1,60m? to jak będzie ważył 70 to będzie fatass.
2,183 Odpowiedź przez jaras111x 2013-03-20 16:43:30 Ostatnio edytowany przez jaras111x (2013-03-20 16:44:42)

- jaras111x
- król gadki
- Nieaktywny
a dajcie mu spokój z ta wagą. Poćwicz technikę a zobaczysz że to jest łatwe i wcale wiele siły nie wymaga :) Problem może być jeśli jesteś krasnalem(nie wysoki)
Sherco st300 Cabestany Replica
- leblos
- początkujący
- Nieaktywny
U ratki Tyle kosztuje ??
dają ci wykres mocy i momentu??
byłem u nich pare razy ale nigdy nie pytałem
ktm 640 lc4 sm

- Olaff
- król gadki
- Nieaktywny
Tak u ratki stowke placisz
READY TO >> TERROR

- riux
- rozgadana gaduła
- Nieaktywny
Dokładnie, stówka u Ratki. Jak ktoś chętny to pisać na PW, moze uda sie ogarnąć delikatną znizke dla ludzi z forum

- backerrr
- naprawdę się rozgadał
- Nieaktywny
Zabro napisał/a:ale zależy ile ma wzrostu. A jak ma 1,60m? to jak będzie ważył 70 to będzie fatass.
1,80m :) może faktycznie technicznie jakoś to pójdzie :) No fakt faktem mam wrażenie, że ten kat w ogóle nie czuje, że ktoś nim prowadzi ^^
DT125R -> KTM LC4 640

- subek
- Nieaktywny
W związku z przezajebistym pierwszym dniem wiosny postawiłem sobie nowy mebel biurowy bo już kurwicy dostaje :)

TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

- raku
- król gadki
- Nieaktywny
Pięknie wygląda w pomieszczeniu :D
EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

- Koso
- król gadki
- Nieaktywny
Berg też w lustrze widze się przegląda ;D
Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250
Posty [ 2,176 do 2,190 z 4,973 ]
Forum oparte o: PunBB
Currently installed 10 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.