Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
dzienki ziomeczek.... :)
www.bikersbook.pl
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 111 112 113 114 115 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dzienki ziomeczek.... :)
Ja już wystraszony wchodze w temat i myśle sobie, że Koso kupił moto, a tu taki wałek ze strony HackIera ://
Ja już wystraszony wchodze w temat i myśle sobie, że Koso kupił moto, a tu taki wałek ze strony HackIera ://
+1
dokłądnie to samo miałem - 2 strony do przeczytania Koso pisze że już podpina przyczepkę a ja drżącą reką przerzucam na ostatnią stronę myśląć - TO BĘDZIE NAJŁADNIEJSZE, NAJCZYSTSZE I NAJBARDZIEJ ŚWIECĄCE SIĘ SUPERMOTO jakie widziałem a tu taki psikus ;/
Jaki wałek?
Jak ciśniecie z zazdrości chłopakowi, bo ma więcej kasy od was no to proszę was.
Jaki wałek?
Jak ciśniecie z zazdrości chłopakowi, bo ma więcej kasy od was no to proszę was.
W sumie i trochę racji jest.
Niektórych strasznie boli dupa, że Kosowi tata do sprzęta dołożył, ciekawe ilu napinaczy by odmówiło jakby dostało taką ofertę :D
jak kasa legalnie pozyskana, to wszystko gra. Z drugiej jednak strony nie dziwię się, że tak ciśniecie chłopkowi. Kupować sprzęt z napędem atomowym i SM w nazwie, tylko po to, żeby nim pyrkać i broń cię całe luftwaffe, oby nie dostał jednej ryski, to też trochę porażka in maj opinion
Nie każcie mi zamknąć i tego tematu.
Nie każcie mi zamknąć i tego tematu.
o tym samym pomyślałem, jak tylko zobaczyłem te print screeny:). Niestety nazwa tematu "OFF TOP" do czegoś zobowiązuje;P.
Spoko spoko, mam nadzieję, że jak tylko aura będzie sprzyjała, to będą poruszane ciekawsze wątki, niż kto, za ile, ile rysek i za czyją kasę:)
My tu gadu, gadu a ja mam informacje że Koso już kupił KTM-a.
No i daliśmy po pipie, teraz Koso nie będzie się chciał pochwalic :/
nie byłbym tego taki pewien :)
kupił nie kupił to i tak nic nie zmienia ale jeśli kupił to oby się cieszył i rogal przez sezon z gęby mu nie schodził :)
My tu gadu, gadu a ja mam informacje że Koso już kupił KTM-a.
Czasem Fejs się przydaje ;) ty wiesz a oni nic ;D
Tu nie ma zazdrości panowie tylko jest tępienie pizdolstwa, bo ma chłapak wielki problem bo na moto są ryski albo opony były zamknięte, i wkurwia ludzi którzy niejednokrotnie cieszyli by sie z moto za 5000 zł a ten tu wybrzydza i to jest sedno sprawy, nikt mu chyba nie powiedział jeszcze ze peewni jest rozpieszczonym bachorem bo rodzice go od małego głaskają i mu mówią jaki to jest wspaniały, a ktoś mu musi w końcu powiedziec prawdę, k***a jego mać O!!!
I możecie mnie blokować i wyjebać nawet ale nie nawidze pizdolstwa!
Tu nie ma zazdrości panowie tylko jest tępienie pizdolstwa, bo ma chłapak wielki problem bo na moto są ryski albo opony były zamknięte, i wkurwia ludzi którzy niejednokrotnie cieszyli by sie z moto za 5000 zł a ten tu wybrzydza i to jest sedno sprawy, nikt mu chyba nie powiedział jeszcze ze peewni jest rozpieszczonym bachorem bo rodzice go od małego głaskają i mu mówią jaki to jest wspaniały, a ktoś mu musi w końcu powiedziec prawdę, k***a jego mać O!!!
I możecie mnie blokować i wyjebać nawet ale nie nawidze pizdolstwa!
+1
Strony Poprzednia 1 … 111 112 113 114 115 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.077 sekund, wykonano 46 zapytań