Jvezii napisał/a:kwkm "w skąd" w profilu masz napisane że "ze wsi" więc chyba nie powinno Ci to przeszkadzać :)
Czarny chyba ci się słowa pomyliły ;] bo archaiczne jak coś jest to przestarzałe, nie wiem jak można mówić o kolorze białym i czerwonym ze jest archaiczny a biały i zółty już nie? Archaiczne by było jak byśmy mieli 10 lat już ciągle to samo logo.
Odnoszę wrażenie że wybór loga przez osoby na forum nie ma sensu, bo zawsze 5 się znajdzie co będą coś wymyślać co nawet nie wiedzą co oznacza.
Wiem co pisze i nic mi sie nie pomyliło. Zapewne ogladasz motocyklowe filmiki na YT czy Vimeo i zawsze na poczatku sa jakies loga czy to sponsorów czy własnie grup motocyklowych i chyba przyznasz ze ten supermen przy tym to wyglada archaicznie. Jesli chodzi o kolorystyke to od razu prznosi nas na koniec lat 90 . Troche mało świerza jest. podał bym jakies linki ale na tym urzadzeniu nie dziala mi YT.
a Odnosnie tego ze po 10 latach bedzie archaiczne jesli sie nie zmieni? Moze przeczytaj temat od poczatku a dowiesz sie troche wiecej o definicji loga.
A to co ma oznaczac Logo? skoro mowisz ze znajda sie osoby ktore nie wiedza co oznacza? to nie kółko rózancowe, bialo czerwony zeby bylo patriotycznie i promowało polskę? promuj czynami a nie emblematami.
Tak w ogole to widze twoja spine do kazdego komu nie pasuje cos odnosnie tego co tobie sie podoba, chlopak wez sie ogarnij. Do kwkm tez wyskakujesz . Temat zostal zalozony zeby kto ma mozliwosc cos zrobil i pokazal i kto ma jakies spostrzerzenia je wyrazil, i jakie one by nie byly nie masz Prawa ich krytykowac. Nikt nie mowi "eee choojowe logo gosciu zrobiles nara" tylko "a moze by to zmienił? a moze tamto"
Troche kultury i bedzie git takze bez spiny.
525 EXC