Odp: Tor Toruń
pogoda nie rozpieszcza,chociaż z drugiej strony we mgle jeszcze nie miałem okazji polatać :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 61 62 63 64 65 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
pogoda nie rozpieszcza,chociaż z drugiej strony we mgle jeszcze nie miałem okazji polatać :D
ktoś chętny na jakiś tor mx w niedzielę 02.12.12? Najchętniej okolice torunia, albo olsztyna, ostródy itd...
jak bym z sie pisal ale niestety mam tylko kola sm a na mokrym blocie raczej z takimi kolami nie dam rady.
[url]http://www.bikepics.com/pictures/2469187/[/url]
gdzie ta fota była robiona? Miałbym dla ciebie koła, ale niestety rozebrałem je do malowania;P
Ta fota na torze ktory mam obok domu. Tor zajebisty tylko jak jest mokro to na kolach sm krece piruety. Tor kol o torunia czyli w lubiczu. Zawsze mozesz wpasc to ja najwyzej popatrze a potem mozesz wpasc na kawe. Za tor placi sie 20 zl i jezdzi sie ile chce.
może następna niedziela, bo teraz zaplanowałem wypad do wwa na białołękę.
Bardzo możliwe, że uda mi się poskładać zapasowe koła. Przekładka 10 min. O ile masz normalne lagi od exc, to nawet hamulec kompletny się znajdzie;P
Ok to daj znac ja jestem chetny
było zacnie:). To chyba mój najlepszy wypad krosowy do tej pory. Nie sądziłem, że w okolicy jest tak fajny obiekt
ktoś chętny polatać po torze mx w weekend? Preferowana powtórka z rozrywki, czyli obiekt w lubiczu
kurde a ja wlasnie zawiozlem motor to ojca do piwnicy bo chce zagladnac do silnika.
ale jak nie bedzie blota a chyba narazie jest to moge sie skusic.
niedziela wygląda obiecująco, ale błota raczej nie wysuszy. Ja chcę pojeździć, zanim przyjdzie minus 60 i śnieg do pasa
Bloto jest bo wczoraj i dzisiaj pada. Wiec ja na swoich kolach nie dam rady. Moge podejsc popatrzyc i pomierzyc czas :)
jeszcze wszystko może się zmienić, ale wstępny plan jest taki, że chce mi się pojeździć i dlatego wpadam koło 10-11.
Ktoś jeszcze chce się upierd*lić?
Rzecz jasna mówię o dniu jutrzejszym, czyli niedziela 06.01.13
wracam do was :)
znow drz ale teraz eeeeeeeee :)
pozdrawiam ! :)
p.s dziekuje wisnia za pomoc !
to pochwal sie i dawaj zdjecie.
Strony Poprzednia 1 … 61 62 63 64 65 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.072 sekund, wykonano 62 zapytań