Odp: [ZRÓB TO SAM] Crash-pad na wydech, slider protector
Oczywiścię kieruneczki na taśmie :D lewa
Supermoto całe życie , cały świat !
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » [ZRÓB TO SAM] Crash-pad na wydech, slider protector
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Najlepsze ;)
OK, jutro jadę na miasto, zrobię sobie taki :P. Tylko teraz konkretnie, jaki wąż najlepiej kupić?
Ja mam do acetylenu, kupisz go w.sklepie spawalniczym. U mnie 4-5 zl/m
OK, jutro jadę na miasto, zrobię sobie taki :P. Tylko teraz konkretnie, jaki wąż najlepiej kupić?
Jedź do Agromy kupisz wszystkie komponenty . Ja zapłaciłem za wszystko jakieś 10 zeta :D A węża mi starczy na kilka takich crashpadów
Ktoś potrzebował pomarańczowego a taki znalazłem teraz na alledrogo
Link :
[url]http://allegro.pl/waz-spawalniczy-gaz-do-acetylenu-9-0mm-acetylenowy-i2993598036.html[/url]
Będzie troche biednie wyglądał na wydechu
@Bolek, poszedłem do Agromy, jeden ziomas w ogóle nie ogarniał, w sumie nie wiem czy dobrze kupiłem ale zobaczcie sami:
Dostałem czarny, wzmacniany wąż do benzyny i oleju. Tak się zachowuje przy spotkaniu z ogniem - wygląda na to, że się nie topi, a wykrusza.
A o to efekt:
I jeżeli to jest totalnie zły, nienadający się wąż to dajcie mi znać, żebym sobie lipy nie zrobił ;D
Pozdro!
Zabro mam taki jak ty i mi nic sie nie stalo
Ale wszystko ładnie, nie czuć smordu czy coś? No i czy ktoś ile orientuje ile stopni osiąga tłumik :D?
Ten wąż do benzyny jest dostępny w każdym motoryzacyjnym, nawet takim biedniejszym:)
Ale wszystko ładnie, nie czuć smordu czy coś? No i czy ktoś ile orientuje ile stopni osiąga tłumik :D?
W każdym motocyklu inaczej. Musisz sam to sprawdzić organoleptycznie.
Wąż od oleju / paliwa się sprawdził, sprawdzane na dwóch ktmach.
Zarezy od wydechu, np oryginał w moim 525 grzal sie mocno, załozyłem koncowke akrapa tytan/carbon przejechalem ostatnio 20 km i na wydechu reke trzymac mozna ile chcesz!?! troche wplywu napewno miala temp. zewnetrzna (0 stopni) ale napewno mniej sie grzeje. takze duzo zalezy od komina.
Zrobiłem wczoraj osłone na wydech- koszt 2,60zł - opaska, przewod dostałem jako gift - dzieki metys , czas pracy 3 minuty. wyglada to mniej wiecej tak [url]http://www.youtube.com/watch?v=f7_JfmbzQr4&feature=youtu.be[/url] przy okazji mozecie sie wypowiedziec czy nie za mocno zieje ogniem przy schodzeniu z obrotów(DB killer włozony)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » [ZRÓB TO SAM] Crash-pad na wydech, slider protector
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 73 zapytań