Odp: [K] Supermoto :]
Myślec myślałem , lecz jezeli juz w pewnym momencie zacznie brakowac mocy to tez nie miłe.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Supermoto :]
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Myślec myślałem , lecz jezeli juz w pewnym momencie zacznie brakowac mocy to tez nie miłe.
kup drz w wersji 'e' nie powinno wtedy brakować mocy jest lżejsza a nadal mało wymagająca serwisowo. Jedyny minus że musisz kupić koła.
to kup wersję E
Szukaj LC4 625 / 640 / 660, co Ci w rączki wpadnie. A najlepiej to się przejedź. Nie miałem nigdy okazji ale chciał bym kiedyś porównać jak wibruje 640 w porównaniu do 660 ^^.
Chłopie kupa ludzi którzy zapierdalają na sprzętach jeździ DRZ 400 a ty po przesiadce z 50 sie boisz że Ci mocy zabraknie?
A nie to w porządku.
Jak się boisz, że ci mocy zabraknie to bierz Cr 500 :E
Po co kupować jakieś GS500 er5 itd jak się znudzi po sezonie. Lepiej od razu R1 nie ?
+1 dla wszystkich wypowiedzi powyżej
kup drz lub lc4 obojętnie czy 625/640/660 jak zacznie Ci brakować mocy zmienisz gaźnik (drz, 640) i kolejny sezon ogarniania sprzętu na darmo - jak się zajarasz na dobre, uznasz, ze Cię stać kupisz harda i będziesz jeździł sprzętem o wadze 110kg i wymieniał olej co tydzień ale za to z bananem na ryju wyjeżdżał z garażu. do tego czasu sprawdź coś co pozwoli Ci się w te tematykę "wgryźć"
40 KM które po kilku jazdach będziesz w pełni kontrolować i znać każde zachowanie moto dają wiele radości :D
Jako rasowy hater powiem ze drzeta nie jezdzi. Z supermoto to jest tak ze albo wiesz ze ci jest pisane albo nie. Ja bym rozwazyl kwestie czy chcesz wymieniac oliwe co 15 mh (lub 5 na torze) czy nie. Jak tak bierz harda jak nie to drzete ktma 660, 690 lc4 czy jak to tam sie nazywa;)
Leb na karku mile widziany bo zabic to sie mozna na kazdym sprzecie podobnie jak utopic w lyzce wody.
Jeszcze musze przemyslec to i owo w sparwie moto . Wiekszosc osob mysli ze bede zapi... Na maks. Obrotach, ciagle zapierdalał czy cos , jazda w wolnych chwilach dla przyjemnosci od czasu do czasu zaryczec na miescie , rozwinac predkosc na jakiejs prostej. Tyle
Taka prawda, że każdy mówi, że nie będzie zapierdalał. Będzie jeździł powoli i nie będzie odkręcał. Pizganie po prostej jest tylko dla jej mistrzów....
Potem się rodzą takie sytuacje jak podany na forum na link "wywiad z trupem."
Co to za moda kupić super motocykl i jeździć jak ciota ? Ile to ja się nawidywałem kierowców R1 z paskiem zużytym tylko na środku opony. Nie łatwiej kupić motocykl do nauki i na nim ogarnąć (Bo jest prościej niż się męczyć na potworze ?)
Przesiadka z enduro 125 2t na fulla 125 2t potrafi urwać ręce czasami a ty chcesz z 50 na Harda 450 ? Coś nie halo.
Lc 4 będzie za mocny, sam po przesiadce z wr 125x(4t) na 690 przez jakiś czas bałem się jeździć ;)
Jeszcze musze przemyslec to i owo w sparwie moto . Wiekszosc osob mysli ze bede zapi... Na maks. Obrotach, ciagle zapierdalał czy cos , jazda w wolnych chwilach dla przyjemnosci od czasu do czasu zaryczec na miescie , rozwinac predkosc na jakiejs prostej. Tyle
Polecam DRZ-te dobry stosunek jakosci- do ceny rozsadny do nauki w sam raz, jak juz nauczysz sie dobrze ogarniac
i mocy juz zabraknie bardziej na prostej niz na zakretach to zmienisz sobie gazniaczek za 600pln i bedziesz latal dalej...
Polecam DRZ-te dobry stosunek jakosci- do ceny rozsadny do nauki w sam raz, jak juz nauczysz sie dobrze ogarniac
i mocy juz zabraknie bardziej na prostej niz na zakretach to zmienisz sobie gazniaczek za 600pln i bedziesz latal dalej...
+1
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Supermoto :]
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 79 zapytań