Odp: BLUZA SUPERMOTO 2013r
''zrobić'' to można kupe w ubikacji, a terror się nakurwia!!!
Czego wy się ludzie boicie ? Że bedziecie się musieli spowiadać za każdym razem jak przeczytacie brzydkie słowo?
EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2013r
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 82 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czego wy się ludzie boicie ? Że bedziecie się musieli spowiadać za każdym razem jak przeczytacie brzydkie słowo?
+1
Poproszę 2 sztuki :)
Nie można zrobić serii takich bluz dla twardzieli, i serii dla tych mniej twardych z napisem ''I love my puppy''? :D
To może jednak all inclusive będzie :)
bluza 2013r w 2 wersjach: normalna i lamerska :)
Dobrze powiedziane:D
Mi to nie przeszkadza :)) ale weźcie pod uwagę ze na forum nie są tylko osoby 19-24 ale też starsze osoby którym np nie wypada pójść do pracy albo chodzić z tekstem nakurwia :)) bo nie wszędzie wypada taką bluzę ubrać, a najlepsza jest taka którą możesz zawsze założyć a nie tylko do kumpli i na moto. Więc zaproponowałem wersję bardziej przystępną.
Jvezii dobrze mówisz!! To tak jak założyć koszulkę do pracy „Pierdole nie robię” bluza moim zdaniem powinna być nie tylko na motocykl warto promować forum również na codzień. Pozdro :)
Trzeba bedzie jednak powaznie pomyslec o wersji hard :/
Mi to nie przeszkadza :)) ale weźcie pod uwagę ze na forum nie są tylko osoby 19-24 ale też starsze osoby którym np nie wypada pójść do pracy albo chodzić z tekstem nakurwia :)) bo nie wszędzie wypada taką bluzę ubrać, a najlepsza jest taka którą możesz zawsze założyć a nie tylko do kumpli i na moto. Więc zaproponowałem wersję bardziej przystępną .
Kurde to ja majac 32 chyba pomyliłem fora :( i zamiast wydawac kase na moto zaczne robic przelewy do Torunia. Jako starszyzna powiadam wam: Nie widzę nic zboźnego w brzydkich słowach :) A wrecz zauwazylem ze to chyba te 16-20 maja najwiekszy problem z tymi slowami :)
Jvezii dobrze mówisz!! To tak jak założyć koszulkę do pracy „Pierdole nie robię” bluza moim zdaniem powinna być nie tylko na motocykl warto promować forum również na codzień. Pozdro :)
A.co zlego jest w takiej koszulce?? Aby to raz ktos u mnie zakladal taka koszulke i co stalo sie cos???
Kur...a to tylko napis !!! a tyle osob juz posranych .Pie...e ja chce wersje hard.super hiper extreme ;)
U mnie w robo (też 30-cha na karku) taki napis za chu* by nie przeszedł -nie każdy robi w warsztacie, gdzie każdemu to zwisa
Pamiętajcie że "wersje hard.super hiper extreme" będzie miała wielkego ku*asa na plecach
BTW. faktem jest że w PL słowo FUCK nie prowokuje tak jak wyraz KUR*A (co osobiście kojarzy mi się z typem 'JP', hehe)
A po co chodzić do pracy w tej bluzie chcecie się polansić czy co?To jest bluza na moto albo na spotkania z moto zwolennikami a nie do kościoła, ja pierdole ale marudy tu są straszne, byc może pomyliliście sprzęty, i kupcie sobie jakiegoś turystyka albo coś...
''zróbcie ładną bluze najlepiej z napisem po angielsku żeby połowa ludzi ni ekumała co jest napisane na wszelki wypadek jak by tam było przekleństwo bo inaczej mama mnie skrzyczy''
A później się dziwicie jak piszą że płeć męska powoli zanika. . .
. . . nie dziwie sie że tak piszą.
A jak w Waszej robocie albo rodzinie ta bluza nie przejdzie. . . rozwiązanie jest proste
ZMIEŃCIE ROBOTE I RODZINE :DDD
Ale już ok, bo tak będziemy debatować do usranej śmierci.
Wzór już wiemy jaki ma być zróbmy może zatem głosowanie
Wersja HARD-
Wersja soft -
:) Nie wiem jak ty Raku , ale mi czasem zdarza się wpaść do rodziców "na chwilkę" jak latam :P (FUCK -OK, KUR*-średnio ;) )
Chłopie masz 30 lat a ty sie martwisz czy Cię mama nie skrzyczy za słowo ''nakurwiać'' na bluzie?
Siema, Zgadzam się z jedna stroną i drugą, lecz prawdę mówiąc jeśli chcemy propagować forum w Polsce i na świecie, pokazać przeciętnemu Kowalskiemu że my to ni ci stereotypowi motocykliści to jednak powinno to być coś co nie koli tak w oczy. Warto pomyśleć nad może bardziej wyszukanym słownictwem pod względem tego że wielu z nas ma również kontakt z dzieci u których jak najbardziej powinno się propagować sporty motorowe i motocykle ale "brzydkie" słowa już nie koniecznie, na to będzie jeszcze czas.
Wszyscy dobrze wiemy jak się jeździ sm i nie potrzeba to nam tłumaczyć i żaden napis typu "nakurwiamy terror" etc. nic nie zmieni. Moim zdaniem to powinna być bluza która bardziej zaciekawi innych a nie oburzy... Co prawda nie neguje żadnego pomysłu bo każdy w pewnym stopniu mi sie podoba.. Lewa
dla mnie to obojętne czy wulgaryzm będzie czy nie.
a tak nawiasem mówiąc: czemu "gwiazdkujecie" lub "kropkujecie" wulgaryzmy w postach?? wstydzicie się?
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 82 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2013r
Wygenerowano w 0.071 sekund, wykonano 68 zapytań