Odp: BLUZA SUPERMOTO 2013r
Na tył by pasiło logo supermoto.pl, tamto z czachą nie było takie złe
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2013r
Strony Poprzednia 1 … 22 23 24 25 26 … 82 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
+1
Nie ważne co wyjdzie ja i tak dodatkowo robie taką bluze, bo miażdży
W razie czego -pisałbym się na dwie opcje tej bluzy -tj. Dami #1 i official #2 -typowo forumowska :)
Może jak zebrałoby się z 25 chętnych, to JERY za kratę bro pomógłby z zamówieniem dodatkowej (co dwie bluzy to nie jedna). To taka luźna sugestia (jak umrze to trudno)
Według mnie idziecie w stronę prawię identycznej bluzy jak rok temu, zróbmy coś innego niż czarna bluza z białym obrazkiem. Może jakieś kolorowe SM, bo parę pomysłów zajebistych się pojawiło ale dwie takie same bluzy nie robią już takiego wrażenia... Coś jak podał Sikorini
17.
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/594/test17.jpg/][/url]
Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]
Podsumowując, na bieżący moment najciekawsze opcje to :
WERSJA I
WERSJA II
Kwestia czy NAPIS ma być z przodu bluzy czy z tyłu -może "honorowa" (czyt.ostatnia) ankieta ??
BTW. strzele od razu IMHO, że napisy na rękawach zrobią z bluzy jedną, wielką, nieczytelną plamę białej farby (na zasadzie "co za dużo to niezdrowo").
Miejsce na mały wpis 'supermoto.pl' gdzieś się przecież znajdzie...
Jery a gdyby tą grafikę przepuścić prze filtr którego użyłeś wcześniej? GRAFIKĘ NIE NAPIS :)
Może coś w ten deseń z napisami Supermoto.pl i np po polskiemu :D ?
misie podobuje najbardziej ten pomysł..., ale Wam chyba nie przypadł do gustu bo żeście się uparli na te grafiki :-)
Sikorini napisał/a:Może coś w ten deseń z napisami Supermoto.pl i np po polskiemu :D ?
misie podobuje najbardziej ten pomysł..., ale Wam chyba nie przypadł do gustu bo żeście się uparli na te grafiki :-)
fajny pomysł z czymś tam na kapturze :]
Sikorini napisał/a:Może coś w ten deseń z napisami Supermoto.pl i np po polskiemu :D ?
Dla mnie też najlepsze, inne od tych dotychczasowych...
Tylko oczywiście swojego coś wymyślić
Jeżeli znajdę chwilę czasu postaram się coś stworzyć, jakby nie patrzeć mam zamysł pomysłu w głowie, niestety sesja na glowie, więc cieżko znaleść kilka godzin na dokładny projekt, aczkolwiek postaram się coś w weekend uskutecznić:)
Jak dla mnie powyższa bluza to jakiś hip-hopowy bullshit -bez obrazy... bluzy w takiej konwencji można dostać w sklepach typu Cropp czy innych HipHouse'ach
bleee :)
Jestem tego samego zdania co Belzebub ;]
ciężko Wam dogodzić choopaki, kwiatki nie,.... hipa hopowe klimaty nie.... ehhhh.... w takiej bądź razie biorę jakąkolwiek bo każda będzie przepiękna (nawet z czachami) a tak poważnie to byleby było SUPERMOTO.PL :D
tworzymy coś czy trzeba się dobrze spalić...
dorzuc jeszcze "była plama -nima bluzki bo ten proszek był od ruskich"
ja takiej bluzy nie kupie jest HITEM!!!!
Z przodu supermoto na gumie, na rękawach sm.pl a z tyłu napis JA TAKIEJ BLUZY NIE KUPIE
REWELACJA
hahahahha
Strony Poprzednia 1 … 22 23 24 25 26 … 82 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2013r
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 48 zapytań