Odp: BLUZA SUPERMOTO 2013r
Może coś w ten deseń z napisami Supermoto.pl i np po polskiemu :D ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2013r
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 82 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Może coś w ten deseń z napisami Supermoto.pl i np po polskiemu :D ?
Ja bym był za jedna z grafik Dami'ego, bo wszystkie sa mega. Do tego duży napis Supermoto.pl na drugiej stronie i starczy.
"offroad on the front, onroad on the back, supermoto inside"
Albo samo "supermoto inside"
+1
W sumie to jedna grafika starczy.
ważne jest żeby był napis na rękawie i reklama forum. Jak to będzie to grafika może przedstawiać sztuczną waginę i tak kupię!!
też jestem za napisami na rekawach bo sa przekozackie :D
Jeszcze jedna grafika:P moze wam cos wpadnie do glowy :)
zajebista grafika Dami!!
ale napisy dla odmiany mogłyby być po polsku, w końcu to nasz język, dwie ostatnie byly z angielskimi
Ale wy grzeczni jestescie, no no. To moze "jestem grzecznym motocyklistą nie lamiacycm przepisow a reszta jest be" I w ogole jacy bojazliwi. Na zlocie bede wychodzil na dwor zeby kichnac, zeby was nie wystraszyc. Nie chce was miec na sumieniu. Ehhhh. Co sie stalo ze starym dobrym "Fuck the Police". Wszystkim sie nie dogodzi. Zawsze ktos powie, ze nie kupi takiej bluzy. Jak pomysl sie przyjmie to bedzie na bluzie. Najwyzej jaras i kodmark nie beda miec bluzy. Trafilo na was, ale chodzi o wszystkich "szantazystow" O wygladzie bluzy zdecyduje wiekszosc.
Jery na dowcipie o noworodzie, typiarze i ławce też będziesz wychodził? Heheh xD
Dami napisał/a:Jeszcze jedna grafika:P moze wam cos wpadnie do glowy :)
zajebista grafika Dami!!
ale napisy dla odmiany mogłyby być po polsku, w końcu to nasz język, dwie ostatnie byly z angielskimi
Najlepsza jak do tej pory, co do napisu to nie idzie nam w tym roku wiec proponował bym żeby sobie darować te "BŁYSKOTLIWE" tekst bo nic z tego nie będzie a pisać coś chujowego na siłe jest bez sensu. Jedna Grafika jeden napis Supermoto.pl i wystarczy bo robi się z tego baner reklamowy nieczytelny jak telegazeta.
Napisy na rękawach są dla mnie obojętne
Czyli co? stawiamy na minimalizm? Mi to wsio ryba.
Bartek, na siłę nikt tu nie chce nic robić, jest to fajne przedsięwzięcie i liczą się pomysły i zgoda ogółu co zawsze doprowadzi do różnych reakcji np. oburzenie...
Jak dla mnie grafika powyżej od Damiego + pod spodem napis SUPERMOTO.PL fajną czcionką a z przodu tylko powiedzmy przy sercu mniejszą czcionką Supermoto.pl LUB każdy wrzuca np. swój NICK. Co do Nick'a Nie wiem jak do tego producent się ustosunkuje, jak koszta w tym wypadku i znając życie pewnie zrobi się z tego powodu zamieszanie... Ale koniec końców zaraz większość odpali że to durne. Zróbcie opcję ze zdjęciem Damiego z napisem SUPERMOTO.PL z przodu i z tyłu + druga opcja z napisami na rękawach... Zobaczymy ocenimy.
Minimalizm? jeśli chodzi o mnie - owszem.
Co do nickow, to juz o tym myslalem. Problem jest taki, ze do kazdego trzeba by zrobic szablon co w praktyce daje +50zl do ceny bluzy. Ewentualnie kazda literke i skladac z nich wyrazy, wyjdzie taniej ale to i tak w uj kasy. Poza tym an filmikach do zamazywania tablic dojdzie zamazywanie nickow.
Po co tyle kombinacji. Projekt Damiego jest git. Napis supermoto jak wujek JACA mówi i tyle. Na rękawach nie musi być, to tak raz widać i nie widać.
Drugi projekt Dami'ego jest naprawdę niezły... najbardziej uniwersalny !
Dodać normalny napis (a nie suchary) i będzie git. Jak nie dojdziecie do konsesnusu to proponuję dobrą czcionką Supermoto.pl i TYLE.
BEST :
z napisów, supermoto.pl mysle ze wystarczy plus grafika damiego i jest luks
moze jakas ankieta bo tak nigdy nie dojdziemy co komu pasuje ??
Projekty Damiego + ewentualnie napisy supermoto to bardzo git opcja.
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 82 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2013r
Wygenerowano w 0.076 sekund, wykonano 68 zapytań