Odp: BLUZA SUPERMOTO 2013r
Pojedzmy po całości i dajmy napis "Lubię Zapier*alać" żarcik;P [url=http://www.youtube.com/watch?v=bdcKkc1z7lM]www.youtube.com/watch?v=bdcKkc1z7lM[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2013r
Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 … 82 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pojedzmy po całości i dajmy napis "Lubię Zapier*alać" żarcik;P [url=http://www.youtube.com/watch?v=bdcKkc1z7lM]www.youtube.com/watch?v=bdcKkc1z7lM[/url]
Dami napisał/a:[url=http://imageshack.us/photo/my-images/685/srgfh.jpg/][/url]
Patrząc na przód bluzy żeby było tematycznie "pieprzyc gumale wale stopale" a z tyłu dla kompletu
"pieprzyć stopale wale gumale" ;-)
wg mnie idea dwóch obrazków - jeden z przodu - drugi z tyłu jest bez sensu. Mi się nie podoba i
JA TAKIEJ BLUZY NIE KUPIĘ :) :) :) :)
hehe
Ale wy grzeczni jestescie, no no. To moze "jestem grzecznym motocyklistą nie lamiacycm przepisow a reszta jest be" I w ogole jacy bojazliwi. Na zlocie bede wychodzil na dwor zeby kichnac, zeby was nie wystraszyc. Nie chce was miec na sumieniu. Ehhhh. Co sie stalo ze starym dobrym "Fuck the Police". Wszystkim sie nie dogodzi. Zawsze ktos powie, ze nie kupi takiej bluzy. Jak pomysl sie przyjmie to bedzie na bluzie. Najwyzej jaras i kodmark nie beda miec bluzy. Trafilo na was, ale chodzi o wszystkich "szantazystow" O wygladzie bluzy zdecyduje wiekszosc.
+1
gdzie te dawne forum, na którym jechało się po spokojnych filmikach a gloryfikowało te najbardziej harcorowe ?
ok, przepisy bezpieczeństwo itp. trzeba się tego trzymać - ale ja mam swoje granice, których nie przekraczam, uważam je za bezpiecznie - a uwierzcie mi są zdecydowanie wyżej ustalone aniżeli kodeksy przewidują....
a jak ludzie chodzą w bluzach "mam wyjebane" to z nimi nie gadacie?
złap mnie jeśli potrafisz - wtedy wyjaśnię Ci o co w tym chodzi - dla mnie tyle w tym temacie
czego nie wymyślicie i jaka decyzja nie padnie bluzę i tak kupię - jestem z forum, organizuje zloty, bywam na nich i zawsze wyskocze na miasto/do babci/do kościoła w najnowszej edycji - bo o nas muszą gadać
wg mnie idea dwóch obrazków - jeden z przodu - drugi z tyłu jest bez sensu. Mi się nie podoba i
JA TAKIEJ BLUZY NIE KUPIĘ :) :) :) :)
hehe
Zdecydowanie jeden z przodu drugi z tyłu to za dużo, podobnie jest z obrazkami z przodu i z tyłu dlatego dla mnie to za dużo JA TAKIEJ BLUZY NIE KUPUJE ;-) jestem za jednym obrazkiem a z tyłu paskiem z fajnym napisem na CAŁE PLECYYY...
kto mówił że nie kupie!? ale jeśli będą obrazki z tyłu i przodu to nie wiem czy jest jakiś sens tam jeszcze napis dawać...Wiadomo żeby gdzieś supermoto.pl umieścić albo z jednego obrazka zrezygnować dla napisu...
Fakt, sorka. Nie napisales. Tak zrozumialem twojego posta.
No Jery mam nadzieję że mojego też zrozumiałeś? :))))
Czyli co wracamy jednak do czegoś treściwego???
Ready to terror :)
A moze cos takiego?
Arrest me
I'm driving supermoto
JERY napisał/a:A moze cos takiego?
Arrest me
I'm driving supermotoa może:
Try arresting me
I'm driving supermotolub
złap mnie jeśli potrafisz (wolę polisz ale na upartego in inglisz Catch me if U can)
a może "Silniki w ramy i zapierdalamy" :)
a moze taki,
k***a LUBIE ZAPIERDALC I h*j WAS TO INTERESUJE to z przodu a z tyl taki: PIERDOLCIE SIE WSZYSCY
podoba sie wam?
Blysnales
no bez przesady a jak ja w tym do kościoła pójdę :))))
A teraz poważnie bo trochę odbijamy od tematu:
Jest to projekt bluzy SM, wszyscy wiemy że SM nie służy na wyjazdy po pieczywo do sklepu lub lans na "dzielni"i chyba każdy kupuje taki sprzęt aby używać go godnie z przeznaczeniem,asfalt,teren trochę poszaleć. więc KURDĘ zróbmy bluzę traktująca o tym czym latamy i jak latamy NAPRAWDĘ, to są bluzy dla nas a nie dla innych,nie kupujemy tego na allegro ani tam nie sprzedajemy. i nie każdy może to mieć a już nie każdy musi zaraz was zlinczować za kontrowersyjny tekst. Czy tu naprawdę są sami grzeczni użytkownicy dróg publicznych????
JERY napisał/a:Ale wy grzeczni jestescie, no no. To moze "jestem grzecznym motocyklistą nie lamiacycm przepisow a reszta jest be" I w ogole jacy bojazliwi. Na zlocie bede wychodzil na dwor zeby kichnac, zeby was nie wystraszyc. Nie chce was miec na sumieniu. Ehhhh. Co sie stalo ze starym dobrym "Fuck the Police". Wszystkim sie nie dogodzi...............
+1
gdzie te dawne forum, na którym jechało się po spokojnych filmikach a gloryfikowało te najbardziej harcorowe ?
ok, przepisy bezpieczeństwo itp. trzeba się tego trzymać - ale ja mam swoje granice, których nie przekraczam, uważam je za bezpiecznie - a uwierzcie mi są zdecydowanie wyżej ustalone aniżeli kodeksy przewidują....a jak ludzie chodzą w bluzach "mam wyjebane" to z nimi nie gadacie?
złap mnie jeśli potrafisz - wtedy wyjaśnię Ci o co w tym chodzi - dla mnie tyle w tym temacie
czego nie wymyślicie i jaka decyzja nie padnie bluzę i tak kupię - jestem z forum, organizuje zloty, bywam na nich i zawsze wyskocze na miasto/do babci/do kościoła w najnowszej edycji - bo o nas muszą gadać
Cholera zróbmy coś o nas dla nas :) niech moc będzie z wami
może tak, skoro śmigamy po wszystkim i po niczym.
Z przodu zdjęcie offroad, z tyłu zdjęcie onroad i hasła - "offroad on the front, onroad on the back, supermoto inside"
Albo samo "supermoto inside"
Albo jeszcze lepiej / pół motocykla w wersji enduro/cross i pół motocykla w wersji na 17 calach i hasło któreś z powyższych?
Jeszcze jedna grafika:P moze wam cos wpadnie do glowy :)
Zmieniacie zdanie jak te baby.
Nie ważne co wyjdzie ja i tak dodatkowo robie taką bluze, bo miażdży
Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 … 82 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2013r
Wygenerowano w 0.076 sekund, wykonano 69 zapytań