16

Odp: Pierwszy Supermoto

Rozumiem napisałes tak za wczasu żeby zaden koles na plastiku ci nie pisał swoich cudownych porad , ale nie wszyscy ludzi którzy jeżdzą przecinakami maja kisiel w głowie , a ja tylko zareagowałem , bo na tym forum raczej nie ma fanatyków hayabus z turbinami , chyba ze incognito, z tego co czytam nie jestes tez jakos szczególnie zainteresowany supermoto , w tej cenie sm bedzie ciezko kupic jak juz mówiłem widziałem ostanio na allegro ttr 600 mieszcząca sie w twoim budżecie.
No a jesli nie supermoto to moze naprawde jakis naked gs 500(suzuki) , diversjon 600(yamaha) mysle , ze są w sam raz po A.

motoslide.com

17

Proponuje zamknąć temat , tyle!!

KTM 690 SMR Akrapović

http://bikepics.com/members/bolek85/08690sm/

18

pomyśl może o Kawaski er5 spełnia chyba większość twoich kryteriów.
BTW mam Fireblade'a SC57 i wiem że kilku innych użytkowników forum dosiada podobnych sprzętów.

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

19

A moze większa Vespa? One są takie słitaśne :)

Bolek +1

20

Witam.
Tej, a co to znaczy że się Tobie przód nie podoba? Kiedy siedzisz na moto to i tak powinieneś patrzeć tam gdzie chcesz jechać a nie na jakiś tam przód!
Mimo paskudnego przodu!?!?!?! DRZ zajebiście jeździ i o to przede wszyskim w moto chodzi. Poza tym to moto jest super!

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

21

gierwi napisał/a:

Witam.Tej, a co to znaczy że się Tobie przód nie podoba? Kiedy siedzisz na moto to i tak powinieneś patrzeć tam gdzie chcesz jechać a nie na jakiś tam przód!

Może jak gość leci na gumie stojąc na tylnych podnóżnach to Go razi widok przodu bo ma tuż przy twarzy.

22

taa

przecież vespa nie ma podnózek :P

żarcik :P

motoslide.com

23

Brak mi słów na wypowiedzi niektorych osob! Arcyżałosne. Dzieki za niektore rady, wiekszosc jednak to zalosne uszczypliwe wypowiedz. Mimo poczatkowego konfliktu barteksm, ty chyba najbardziej mi pomogles. Reszta - p... sie jestescie arcyżałośni w ch...!!! Po co w ogole to k.... forum jesli nie chcecie pomoc swoja wypowiedzia tylko nasmiewacie sie z innych j.... pedały??!!

F.... YOU ALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

***Kolego RASTA przesadziłeś. Zużyłem wszystkie "kropki" jakie miałem na ten rok przewidziane.
Żegnaj za wulgaryzmy!
Crazy

24

szwinia napisał/a:

Może jak gość leci na gumie stojąc na tylnych podnóżnach to Go razi widok przodu bo ma tuż przy twarzy.

Jak kupisz DRZ doświadczysz tego uczucia :)

25

Jestem dobrym człowiekiem :D

motoslide.com

26

no to chyba teraz już temat jest zamknięty :)

27

Wszechmogący zamknij temat , i usuń awanturującego się kolegę z forum.

Ps. A forum jest po to np. żeby robić TERROR !! !!

KTM 690 SMR Akrapović

http://bikepics.com/members/bolek85/08690sm/

28

No teraz tak , ale nie zrobilismy sobie i stronie dobrej reklamy, sterotyp motocyklisty na sporcie - idiota z linką na szyi ; motocyklista na sm , nie życzliwy,

Rasta napisał/a:

jebane pedały

.

Haha

motoslide.com

29

Wystarczy!
Kolegę RASTA już pożegnaliśmy.
A swoją drogą Panowie to więcej życzliwości.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30