Odp: Pokaż swój pojazd
ładny berg :)
jak ktoś by mi zaproponował berg albo CRF to chyba bym dostał wylewu od zastanawiania sie co wybrać :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 100 101 102 103 104 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ładny berg :)
jak ktoś by mi zaproponował berg albo CRF to chyba bym dostał wylewu od zastanawiania sie co wybrać :D
kolejny szczęśliwiec ;)
a mówią że zimą motoru nie idzie sprzedać, a tu co chwile ktoś dodaje
Delta, gratki ten berg to gruby koń!
Dzięki, no nie powiem łapy wyciąga:D ciężki sezon nauki się zapowiada
i jeszcze ogarnąć kopanie sqrwiela, narazie na ciepło się udaje:/
Zacny sprzęt Delta. Teraz to będziesz miał dylemat czym tu latać - Berg czy Ducat, oto jest pytanie :D
Zacny sprzęt Delta. Teraz to będziesz miał dylemat czym tu latać - Berg czy Ducat, oto jest pytanie :D
Dzięki Sarar, wrzucam oba na busa i na radom, pół dnia jednym, pół dnia drugim:)
Ty już EXC ogarnałeś? bo widziałem że koła kupujesz
Spoko fajny Berg! utwierdzileś mnie w tym zeby nie malować wahacza na czarno :)
Spoko fajny Berg! utwierdzileś mnie w tym zeby nie malować wahacza na czarno :)
o widzisz, ja wręcz przeciwnie, chciałem z czarnym wahaczem i czarnymi felgami:)
sarar napisał/a:Zacny sprzęt Delta. Teraz to będziesz miał dylemat czym tu latać - Berg czy Ducat, oto jest pytanie :D
Dzięki Sarar, wrzucam oba na busa i na radom, pół dnia jednym, pół dnia drugim:)
Ty już EXC ogarnałeś? bo widziałem że koła kupujesz
Ogarnąłem, następny sezon latam na 450. Tylko muszę dziobala szybko pogonić bo w garażu brak miejsca.
Ogarnąłem, następny sezon latam na 450. Tylko muszę dziobala szybko pogonić bo w garażu brak miejsca.
No i zajebiście, graty! No to widzimy się w radomiu:D Pouczysz trochę nowicjusza:D
Ale żadnych fot tutaj nie widziałem Twoich, zapodaj.
Pouczysz trochę nowicjusza:D
Dowcip Ci się wyostrzył, nie ma co :D
Ale faktycznie na Radom można by się kiedyś ustawić w kilka osób i wziąć ze sobą kogoś bardziej biegłego w temacie w roli trenera :D
delta napisał/a:Pouczysz trochę nowicjusza:D
Dowcip Ci się wyostrzył, nie ma co :D
Ale faktycznie na Radom można by się kiedyś ustawić w kilka osób i wziąć ze sobą kogoś bardziej biegłego w temacie w roli trenera :D
hehe, no co, może dukiem byłem trochę szybszy, ale teraz to na kwadratowo będę jeździł, będzie śmiechu:D
a z taką ustawką to naprawdę dobry pomysł jestem za!
gratuluję delta piękny Berg :)
Delta czyli to ty zgarnąłeś tą 550.
Piękna maszyna
Piękny,
pamiętam jak oglądałem taką nówkę w bielsku w 2007 i zachorowałem, ale oczywiście cena była zaporowa.
Piękny, by był gdyby nie ten śmieszny lampion prostokątny jak w wozach z czasów PRL-u :D
Już się go pozbyłem i założyłem przed chwilą handbary.
Strony Poprzednia 1 … 100 101 102 103 104 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.118 sekund, wykonano 44 zapytań