Odp: Pokaż swój pojazd
widze motorki mają swój pokój ;D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 101 102 103 104 105 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
w ganku stoją:) przeca nie będą marznąc w garażu;)
a i można porobic coś bo nuda w zimę.
Delta zaj.... ty pojazd . gratki
Delta zaj.... ty pojazd . gratki
Dzięki. Sprzęt był w dobrych rękach, zadbany i wychuchany. Dam go tylko na sprawdzenie luzów zaworowych i uporać się muszę z wadą tych bergów czyli uruchamianie z rozrusznika, potrzebny jest repair kit od Taffmeister'a, Mud and Tracker ma już taki kit, pomierzy mi i może coś wykołuję, a jak nie to kupię. Bo z kopa nie powiem nie jest mi łatwo, rozleniwił się człowiek przez ostatnie lata:/
Srogi Berg, podobają mi się te maszynki. Po sezonie 2013 strzel jakąś recenzję jak Ci się sprawdzał;]
Srogi Berg, podobają mi się te maszynki. Po sezonie 2013 strzel jakąś recenzję jak Ci się sprawdzał;]
Spoko, zrobi się podsumowanie.
Hej, jak się chwalić to się chwalić.
Postawione w garażu.
Póki co, żadnych ładnych real foto nie mam.
Sądze jednak, że z czasem coś uzupełnię. Na pewno uda się coś zrobić podczas wspólnych wyjazdów z Krakowską grupą.
Na marginesie, więcej zdjęć ogólnych tego modelu jakie udało mi się zgromadzić [url=https://picasaweb.google.com/104845153615386070958/BMWG650Xmoto?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLjYjqK7u9K8vAE&feat=directlink]można obejrzeć tutaj[/url]
Gratuluje moto, sam zastanawiałem się nad G650x i była taka w Wawie z przebiegiem 1000km, ale kupiłem KATA :)
według mnie BMW lepiej wygląda z wysokim błotnikiem, ale to kwestia gustu ;)
i była taka w Wawie z przebiegiem 1000km
no byla :) teraz jest w Krakowie, Kolega dar3k kupil :)
Super, jeszcze raz gratuluję. Moto praktycznie jak nowe. Chciałem je zmodzić jak na powyższych zdjęciach, ale trafiło się coś innego :)
To i ja się pochwalę- mój brudas:)
Super, jeszcze raz gratuluję. Moto praktycznie jak nowe. Chciałem je zmodzić jak na powyższych zdjęciach, ale trafiło się coś innego :)
Dzieki. Tak, wyglada bardzo dobrze.
Z czego jest ten front fender w bialym BMW? Od jakiegos KTM?
RoBuLL napisał/a:Super, jeszcze raz gratuluję. Moto praktycznie jak nowe. Chciałem je zmodzić jak na powyższych zdjęciach, ale trafiło się coś innego :)
Dzieki. Tak wyglada bardzo dobrze.
Z czego jest ten front fender w bialym BMW? Od jakiegos KTM?
taki błotnik możesz kupić u mnie, uniwersalny do SM, różne kolory 95 zł NÓWKA, taki sam wzór jak w tej BMW pozdr.
To i ja się pochwale ... oczywiście kola Sm będą
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/22/zdjcie0021k.jpg/][/url]
Jak już wchodzimy na temat BMW to i ja się pochwalę ;)
Teraz ma już handbary Zeta, manetki oxforda i szykuje się nowe siedzenie :)
Strony Poprzednia 1 … 101 102 103 104 105 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.085 sekund, wykonano 58 zapytań