Odp: Pokaż swój pojazd
Koso znalazłem dla Ciebie moto :D, zawartość przyczepki zostawię dla siebie!
wybaczcie OFF :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 99 100 101 102 103 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Koso znalazłem dla Ciebie moto :D, zawartość przyczepki zostawię dla siebie!
wybaczcie OFF :)
PRELUDE strzał w dychę, ewentualnie zawartośc wymienic na pastę polerską :D
a wy nadal o tym samym ;) przyczepka myślę że szybko by się opróżniła
Prelude specjalnie dla ciebie ubrudze tak motor, że będziesz się wstydził latać ze mną ;D
:D trzymam za słowo!
OK OK
znalazłem coś hardkorowego ;)
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/339/img111o.jpg/][/url]
KOSO SPŁONIESZ aaaaaa ! :O
To mówicie coś będzie z Opolskiej ekipy w tym roku?
Ja mam nadzieję, że będę się mógł załapac na jakieś latanie z wami ;). U mnie wszyscy tylko plastikarstwem latają więc zostałem sam a tak to i wesoło będzie i od kolegów z większym doświadczeniem na SM zawszę się coś naucze :)
Na bank bedziemy latać na Czechy, trasa jakieś 10km za Jesennikiem, na pewno ją znasz, a pewnie i wiele innych w Czeskich okolicach więc bedziemy liczyć na Twoje zdolności jako przewodnika ;)
Dobra Koso winy odpuszczone
Na bank bedziemy latać na Czechy, trasa jakieś 10km za Jesennikiem, na pewno ją znasz, a pewnie i wiele innych w Czeskich okolicach więc bedziemy liczyć na Twoje zdolności jako przewodnika ;)
Znam znam ;) na małe tory też latacie z tego co wiem, byliście w Czechach na Autodromie Vysokie Myto? Byłem kiedyś gixem oblookac to na sporta trochę mały ale na SM idealny i nie daleko.
A oto moj nowy nabytek :)
z czasem wpadną koła SM
[url]http://imageshack.us/photo/my-images/163/m32247691kopia.jpg/[/url]
wybaczcie ale nie wiem jak załaczyc zdjęcie aby sie odrazu wyświetlało...
@Guti
gratuluję zakupu - swego czasu czaiłem się na ten egzemplarz, bo wiadomo huseq za dużo na allegro nie ma. Jaki stan ?
moto kupione w 2008 roku, jechalo jeden rajd enduro w maroku i 3 rajdy enduro gdzies w polsce. Sprzet bardzo zadbanym, nie oszczedzano na serwisie. z racji ze jestem z tego samego miasta co kupilem motor to dostalem karton czesc (nowe klocki, zebatki, olej, filtów powietrza chyba z 6, tak samo jak oleju + jeszcze opone na tyl kostke i jeszcze komplet opon szosowych.
nowy zestaw regeneracyjny za 530zl proxa do tylniego amortyzatora i wieele innych gratow.
no i zaproszenie na wiosne na nauke jazdy na tej maszynie :P
Jednym slowem jest DOBRZE.
:D
Delta, gratki ten berg to gruby koń!
Strony Poprzednia 1 … 99 100 101 102 103 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.111 sekund, wykonano 40 zapytań