Odp: Zawody 2013
Nie wiem czy z tym piciem tak do konca jak zesmy w sezonie 2010 dzien wczesniej popili to podium w Koszalinie bylo cale nasze ;p
zależy co piliście:)
gas gas txt 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Zawody 2013
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie wiem czy z tym piciem tak do konca jak zesmy w sezonie 2010 dzien wczesniej popili to podium w Koszalinie bylo cale nasze ;p
zależy co piliście:)
Wlasnie Twardy, nie kazdego stac na te Wasze trunki ;)
Chłopaki mają MOC :)
I jak z tym kalendarzem na 2013 ? Wie ktos moze,kiedy mozemy sie spodziewac ?
takie info dostałem z PZM:
"Witam,
Kalendarz zostanie opublikowany na naszej stronie internetowej 21 stycznia.
Pozdrawiam,
Paweł Woźniak, PZM"
oby była to prawda...
wszystko w tym temacie to juz Maniek napisał, 7 rund, gostyń, 2xbydgoszcz, koszalin, kisielin, toruń i radom u michalowskich
terminy to rzecz wtórna, jedyne co mnie interesuje to kolor tła i numerkow zeby w gostyniu sie nie stresować niepotrzebnie, bo ten arcyważny element pewnie bedzie weryfikowany
wszystko w tym temacie to juz Maniek napisał, 7 rund, gostyń, 2xbydgoszcz, koszalin, kisielin, toruń i radom u michalowskich
terminy to rzecz wtórna, jedyne co mnie interesuje to kolor tła i numerkow zeby w gostyniu sie nie stresować niepotrzebnie, bo ten arcyważny element pewnie bedzie weryfikowany
Poczekajmy na ten kalendarz przed drukowaniem tras dojazdu i planowaniem ilosci rund. Znajac PZM, to polowa Organizatorow mogla nie zostac poinformowana, a nawet jesli to niekoniecznie wyrazili zgode.
Franz napisał/a:wszystko w tym temacie to juz Maniek napisał, 7 rund, gostyń, 2xbydgoszcz, koszalin, kisielin, toruń i radom u michalowskich
terminy to rzecz wtórna, jedyne co mnie interesuje to kolor tła i numerkow zeby w gostyniu sie nie stresować niepotrzebnie, bo ten arcyważny element pewnie bedzie weryfikowanyPoczekajmy na ten kalendarz przed drukowaniem tras dojazdu i planowaniem ilosci rund. Znajac PZM, to polowa Organizatorow mogla nie zostac poinformowana, a nawet jesli to niekoniecznie wyrazili zgode.
Crezy wedłu regulaminu to klub się zgłasza do PZM-otu
1.4. Organizator
1.4.1. Właścicielem rozgrywek jest Polski Związek Motorowy,który na wniosek
zainteresowanego klubu, zleca przeprowadzenie zawodów Organizatorowi Wykonawczemu.
ale jak organizator zawali to i czegoś nie prześle to może być lipa... no nic czekamy najbardziej zastanawia mnie ten Radom u Michalczewskich bo dopiero budują.
P.S. Czy regulamin na 2013r zasady rozgrywek supermoto jest gdzieś dostępny, czy jak kalendarz czeka na opublikowanie?
Michalczewskich
Crezy wedłu regulaminu to klub się zgłasza do PZM-otu
...
i co w związku z tym, ze tak jest wg regulaminu?
Jak by wszystko bylo robione wg regulaminu to ten wątek nie mialby 19 stron a moze ze dwie i wszystkie z cytatami z regulaminu i dodatkowo bylby zamkniety przeze mnie z adnotacją na czerwono:
Zamykam, wystarczy przeczytac regulamin bowiem wg niego wszystko sie dzieje, a co sie dzieje nie wg niego to sie i tak wg niego dzieje
Musze powiedziec ze lubie takie poczucie humoru. Chociaz koncowka moglaby brzmiec a co sie dzieje nie wedlug niego to zadziac sie nie ma prawa, bo takie dzialanie nie istnieje;)
"w pozostałych przypadkach zastosowanie mają przepisy Kodeksu Cywilnego"
i co w związku z tym, ze tak jest wg regulaminu?
Jeden wielki bajzel....
Zamykam, wystarczy przeczytac regulamin bowiem wg niego wszystko sie dzieje, a co sie dzieje nie wg niego to sie i tak wg niego dzieje
No i teraz ktoś wreszcie dosadnie mi wyjaśnił o co chodzi z tym regulaminem...i gdzie mam sobie go.... a ja dokładnie tak go studiowałem... :-(
Dzięki Crazy
P.S
mogliście powiedzieć jak drutujecie te korki ale sam się domyśliłem rozwiązanie poniżej,,, ;-)
Hermes-Drutowanie korkow opisane w regulaminie.
Ale masz wielkie sruby w tej drezynie.
Jak przykleisz drut to potem go nie wyciagniesz. Nie kumam po co jeszcze inwestowac 1,5 zl na klej. Odloz lepiej kase do skarbonki na glikol bedzie;)
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Zawody 2013
Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 70 zapytań