Odp: Zawody 2013
albo dodatkowe ubezpieczenie ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Zawody 2013
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
albo dodatkowe ubezpieczenie ;)
Hermes-Drutowanie korkow opisane w regulaminie.
"Jak by wszystko bylo robione wg regulaminu"... .
Dobra koniec żartów... czekamy na kalendarz.
P.S. Lubart moc jest wielka to i śruby muszą mieć słuszny wymiar.
kalendarz 2013
[url]http://www.pzm.pl/pliki/zg/motocykle/kalendarze/kalendarz_sport_motocyklowy_2013_2.pdf[/url]
Ladnie, ladnie.
Fajnie, ze zgodnie z zapowiedzia doszly nowe tory. Dwa razy Bydgoszcz. Widze ze Marcin idzie na mistrza w tym roku :)
Dla mnie Zielona Góra będzie stratna, znowu będzie urodzinowo :), fajny sezon zapowiada się :)
ojezu urodziny, miejcie litość :)
to nie koniec, bo Toruń jest w sobotę :)
O tak taki kalendarz to jest idealny ;]
No i zapowiedzi się sprawdziły :)
wiadomo coś w temacie nowego regulaminu? bo to w sumie jeszcze ważniejsze niż kalendarz
wiadomo coś w temacie nowego regulaminu? bo to w sumie jeszcze ważniejsze niż kalendarz
Z tego co do mnie doszło nieoficjalnie to maja do zawodów być dopuszczone tylko maszyny zawierające w nazwie, którąkolwiek z liter akronimu PZM, czyli:
yaMaha
ktM
suZuki z naciskiem na rMZ
tM
Trwają dyskusje, czy marki zawierające N będą dopuszczone z racji bliskości graficznej N do M, tak wiec najprawdopodobniej dopuszczą także husqvarNę szczególnie sMr oraz hoNdę
Tyle wiem.
to znaczy że ja nie mogę? :(
PZM wydal nowe oswiadczenie z ktorego wynika, ze z uwagi na zeszloroczne nieprawidlowosci przy odbiorach technicznych. W 2013 na kazdej z rund beda obecni amerykanscy naukowcy, co zagwarantuje przestrzeganie procedur. Kazde nieuprawnione uzycie glikolu bedzie skutkowalo surowa kara konfiskaty calego majatku, pozostale rozbieznosci-kara chlosty.
Tak sobie ostatnio przypomniałem, że od miesiąca nie wyjąłem Kawy z busa... a że glikol mam to mi silnik nie zamarzł. Taka mała anegdota o chłodziwach.
Tak sobie ostatnio przypomniałem, że od miesiąca nie wyjąłem Kawy z busa... a że glikol mam to mi silnik nie zamarzł. Taka mała anegdota o chłodziwach.
O glikolu ciąg dalszy :))),wiosno przychodź jak najszybciej :)
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Zawody 2013
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 78 zapytań