Odp: Zawody 2013
A tak z ciekawości, jest sens pchać się seryjną drz do pucharu? jakieś porady? Opony chociaż zmienić na coś lepszego?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Zawody 2013
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A tak z ciekawości, jest sens pchać się seryjną drz do pucharu? jakieś porady? Opony chociaż zmienić na coś lepszego?
Na bank będzie 7 rund rozegranych na 6 torach. Nie mam jeszcze dokładnych dat pozostałych rund tylko 2 pierwsze. Mogę napisać tylko tory:
- Gostyń
- Bydgoszcz x2
- Toruń
- Kisielin
- Koszalin
- Radom (Michalczewscy)
To są dane które mam.
Sens jest bo od czegos trzeba zacząć. Jak się tobie spodoba to przesiądziesz się na coś wyścigowego. W polsce nie ma klasy Amator a szkoda.
biorąc pod uwagę nowy regulamin dopuszczonych do MP będzie max 3 zawodników ;) reszta dalej szuka dodatku do płynu chłodniczego :) Podobno polskie licencje uzyskali już: Tamonis Aurelisus, Vorlicek Petr, Hermunen Mauno - to info z centrali PZM ;)
Ja pierdole... tyle postów i dalej nie dotarło!! To dodatek do wody destylowanej, płyn chłodniczy jest zabroniony! ;) I już go k... znalazłem!
A na którym torze warto zadebiutować? Jak wiadomo są łatwiejsze i trudniejsze :)
Zawsze jest sens, na początek kup dobre używki opony i dawaj na zawody, ja pierwsze zawody zaliczyłem na seryjnej crosówce CRF250R i dała rade :)
to jest podejście, chłopaki ledwo się otworzyli a już runde chcą robić
- Radom (Michalczewscy)
A na którym torze warto zadebiutować? Jak wiadomo są łatwiejsze i trudniejsze :)
Obojętne gdzie zaczniesz. Gostyń ma mało terenu ale dużo startujących Bydgoszcz cały jest fajny, Koszalin ma dużo terenu mniej startujących.
Na bank będzie 7 rund rozegranych na 6 torach. Nie mam jeszcze dokładnych dat pozostałych rund tylko 2 pierwsze. Mogę napisać tylko tory:
- Gostyń
- Bydgoszcz x2
- Toruń
- Kisielin
- Koszalin
- Radom (Michalczewscy)To są dane które mam.
Fajnie się zapowiada :)
Sajfer dawaj z nami trochę tam namieszamy... wody z dotakiem ;-)
także dziękuję za wsparcie i cierpliwość w wyjasnianiu kolejnych kwestii;)
- Gostyń
- Bydgoszcz x2
- Toruń
- Kisielin
- Koszalin
- Radom (Michalczewscy)To są dane które mam.
Ooooooo jak blisko ;)
Ja mam pytanie odnośnie tego nowego toru w Rdomiu (Michalczewscy), czy można tam będzie przyjechac na moto i polatać ?, wiadomo nie za darmo.
Ja mam pytanie odnośnie tego nowego toru w Rdomiu (Michalczewscy), czy można tam będzie przyjechac na moto i polatać ?, wiadomo nie za darmo.
podejrzewam że tak bo michalczewscy mają bogatą przeszłość w wyścigach motocyklowych jak mnie pamięć nie myli ...
sajfer napisał/a:A na którym torze warto zadebiutować? Jak wiadomo są łatwiejsze i trudniejsze :)
Sajfer dawaj z nami trochę tam namieszamy... wody z dotakiem ;-)
także dziękuję za wsparcie i cierpliwość w wyjasnianiu kolejnych kwestii;)
blisko ;-) wiec może trzy rundy pojadę.
Jesli ktoś czyta ten wątek i zastanawia si czy poinien , albo czy da radę to bez zastanowienia powiem, że warto.
Emocje, nerwy ,podniecenie i sraczka ;-) sa nie do nie do opisania !!!!
Ja pierdole... tyle postów i dalej nie dotarło!! To dodatek do wody destylowanej, płyn chłodniczy jest zabroniony! ;) I już go k... znalazłem!
Dotarło dotarło, ale kretyńskie to jest z założenia. Ja mam fabrycznie bezglikolowy płyn w chłodnicy niech mnie po jajcach szanowny odbiór poliże i zbada to co mam chłodnicy. Ewentualnie woda barwiona na niebiesko lub zielono ;)
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Zawody 2013
Wygenerowano w 0.070 sekund, wykonano 64 zapytań