Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Panowie nie zachowujcie się jak dzieci zobaczcie nagranie http://rapidshare.com/files/269226594/bemowo_trening_sm_18082009_ver1.mp4.html i myślcie co poprawić na następnym treningu.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie nie zachowujcie się jak dzieci zobaczcie nagranie http://rapidshare.com/files/269226594/bemowo_trening_sm_18082009_ver1.mp4.html i myślcie co poprawić na następnym treningu.
troche monotematyczne te nagranie nie? :)
no i po filmiku 10 osób ściągnęło i koniec, ale skoro go zapodał psatp to zgaduje że jest to filmik z jego glebą. Am I right sonny?
Do Kolegi PeKaWu!Jeśli masz z tym jakiś problem, to wystarczy na gorąco, na miejscu pogadać, a nie skarżyć się na forum. Sprawę załatwia sie od ręki!!!Jesli chodzi o trening, to jazdy między pachołkami po lotnisku trudno nazwać treningiem. Dla mnie treningiem była właśnie jazda w grupie, wyprzedzanie, presja innych, ostre hamowania, jazda na kontakt. I dużo się ostatnio nauczyłem!!!Jeśli będziemy razem jeździli to będe na Ciebie uważał... :-)
rozumiem że jak zaliczysz glebę ze swojej lub nie swojej winy to nie będziesz miał pretensji do nikogo oprócz siebie
mocno narcystyczne nagranie :D
nie da sie nagrac wszystkich naraz.
Dałem tylko te fragmenty gdzie moj motong nie jest sam.
jest inna opcja zeby nagrywac tylko jedne miejsce ale itak zawsze operator musi podazac kamera za kazdym przejezdzajacym czyli nie da sie wszystkich nagrac.
Jak jeżdzę a potem krece i znowu jezdze to mi sie rece zabardzo trzesa.
Na nastepny trening moge przyniesc kamerke na kask. Wytypujemy jedna osobe ktora sie poswieci dla dobra pozostałych i zrobi jedno okrazenie za kazdym z funkcja REC
Co wy na to ?
:( szkoda że na tych wszystkich fotach z treningów jakie się odbyły nie ma mnie na choćby jednym zdjęciu może.
Szkoda bo żona pomyśli że na k...y jeżdżę a nie na treningi ;). Może wezmę aparacik i na następnym treningu któryś by mi cyknął?
http://picasaweb.google.pl/Olga.Myslinska/BemowoSupermoto?authkey=Gv1sRgCOC-8-25hO2BXA&feat=directlink# tu są zdjecia z treningu ktorych chyba jeszcze nikt nie publikował może tu sie znajdziesz btw czym jeździsz to bede miał na uwadze nastepnym razem tylko nie pisz ze drz koloru zółtego :P
, a nie Husqvarna?
Czarną DRZSM :-)
P.S : Psatp, dzięki za link do fotek, to z treningu inauguracyjnego
no chyba swoją na zielono przemaluje. chociaż z drugiej strony jak zrobię coś głupiego to nikt nie będzie wiedział o którą żółtą dr-z chodzi:D
Tak Czarna DRZSM
Też mnie nie ma ale na tym nie byłem :(
:( szkoda że na tych wszystkich fotach z treningów jakie się odbyły nie ma mnie na choćby jednym zdjęciu może.Szkoda bo żona pomyśli że na k...y jeżdżę a nie na treningi ;). Może wezmę aparacik i na następnym treningu któryś by mi cyknął?
:D:D:D:D
Niech żona wejdzie na forum i poczyta!
a na grupowym Cie nie ma ?
Marek wygląda jak rasowy działacz: kanty, krawat :D.
Kto sie tak ladnie wyklada w zakrecie?
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.081 sekund, wykonano 52 zapytań