256

Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)

psatp napisał/a:

jak robisz slajda z odkręconej 4 do 1 to uwierz mi będzie on długi a dłuższy to będzie już tylko z 1 do 5 o takei to już naprawdę ciężkoTen ze zdjęcia miał pewnie z 12 metrów a był z 4 do 2

Proszę się nie śmiać z mojego pytania ale dopiero uczę się slajdów.
Czy slajd z 4 do 1 oznacza redukcję z 4 na pierwszy bieg na wejściu w zakręt?
a z 1 do 5 to już nie kumam czy to na wyjściu przyspieszając?
Jeszcze jedno ja na razie uczę się slajda przy dohamowaniu z 4biegu na 2. Czy używać tylko sprzęgła i przedniego hamulca czy tylny lekko też. Wkurza mnie że czasami tył podskakuje i nie wiem czy to sprawa zbyt szybkiego odpuszczania sprzęgła?
Nie chcę zaśmiecać tematu więc proszę o jedną konkretną odpowiedź z góry dziękuję.

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

257

http://www.supermoto.pl/index.php?module=news&comments=1&id=247

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

258

Jutro o 18 trening na bemowie. Przypominam informacje, ze ekipa motogen zapowiedziala sie, ze przyjedzie i ma o nas zrobic material. Takze wysoka frekwencja mile widziana.

259

Ja się stawiam pewnie razem z Mackiem LC4.

yamaha xt660x

260

Ja lekko popsułem sprzęta w lublinie i się nie wyrobie....

261

Hehe, no ja ostatnia srode pocalowalem matke ziemie w Radomiu. Na szczescie do wymiany jest tylko mocowanie kierownicy i klamka hamulca. Jesli nie bedzie zadnych nieoczekiwanych zwrotow akcji i wszystko bedzie do siebie pasowalo (wstepna przymiarka juz byla) to bede jutro na Bemowie.

262

PeKaWu napisał/a:

Przypominam informacje, ze ekipa motogen zapowiedziala sie, ze przyjedzie i ma o nas zrobic material

no, no, takie wydarzenie!, trzeba będzie parę godzin ze szmatą przy sprzęcie spędzić, żeby polerka do zdjęć była przednia ;-)

---
umiesz liczyć, licz na siebie

263

oby aura była łaskawa
dzik zatankowany i czeka na pojeżdżawkę!

http://p0lish.wordpress.com

264

Pytanko! Jak wygląda sprawa uczestnictwa we wtorkowych treningach. Trzeba się wcześniej zgłosić, jakaś opłata. Mogę dzisiaj wpaść ot tak i wszytko załatwić na miejscu? W której części lotniska to jest?

265

Wjazd jednorazowy jest możliwy i kosztuje 70~80 PLN. Wjeżdżasz na teren WORD, przez bramę.
Z Powstańców Śląskich skręć w Piastów Śląskich, zaraz za przystankiem w prawo i dalej jak droga prowadzi po płytach do bramy WORD.

Witamy !! :)

Pozdrawiam
Marek #26

It's all about the style, passion and fun :)

266

Dzięki za informację!. Do zobaczenia o 18.00

267

Czy ktos ma na zbyciu klamke hamulca do DRZ i moglby ja dzis przywiezc na Bemowo? Chetnie ja odkupie :)

268

moge Ci wyporzyczyc jeśli chcesz od wersji E bo wersja sm ma inna

www.propitbike.pl

269

bede wdzieczny jesli ja przywieziesz.

270

Marek a nie 50zł?

jakubek