Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Dobra, jakies zdjecia ????
Husaberg F(E)S 570
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dobra, jakies zdjecia ????
Ja mam kilka zdjec wrzuce jak tylko tpsa mi odda internet ....
W razie co mam konto premium na Rapidshare. Szkoda ze sie wczoraj eni zgadalismy bo mialem laptopa przy sobie i bym zgral i wieczorkiem wrzucil co by reszta sciagnela sobie. Hehe ja zawsze mam laptopa przy sobie :D
Ja mam kilka zdjec wrzuce jak tylko tpsa mi odda internet ....
Pewnie znowu wystawisz swoje fotki z highside'm i to bedzie tyle co zobaczymy.
Jak będe miał jakąś Twoją to napewno udostępnie
A ja mam taka nietypowa prosbe. Jesli ktos siedzi Wam na ogonie przez kilka zakretow a potem wyprzedza to moze warto odpuscic i pozwolic mu odjechac zamiast np. gonic za wszelka cene na prostej, wyprzedzac na grubosc pojedynczych centymetrow i blokowac go przez kolejne zakrety nie pozwalajac sie wyprzedzic. Podobno mamy trenowac i dobrze sie bawic a nie scigac za wszelka cene i prowokowac niebezpieczne sytuacje. Ja nie mam problemow z uznaniem wyzszosci tych, ktorzy jezdza lepiej i poprostu ich puszczam bo sam chce miec wolne miejsce na torze aby moc cwiczyc. Zauwazylem ze wiekszosc ma tak samo zdrowe podejscie ale niestety nie wszyscy. Pozdrowienia dla kolegi na czarnym duku.
Zawsze można poczekać i pozwolić komuś odjechać.
http://picasaweb.google.com/marcin.stuszewski/BemowoTreningSm18082009
Zawsze można poczekać i pozwolić komuś odjechać.
co z tego jak po kilku zakrętach znowu go doganiasz.
duzo fot, szkoda ze zadna nieostra....
juz wiem czemu highsidowałem - źle wyregulowane sprzegło ....
psatp: złej baletnicy.. ;->>>>
tu więcej o baletnicy : http://rapidshare.com/files/269226594/bemowo_trening_sm_18082009_ver1.mp4.html - filmik z treningu
Do Kolegi PeKaWu!
Jeśli masz z tym jakiś problem, to wystarczy na gorąco, na miejscu pogadać, a nie skarżyć się na forum. Sprawę załatwia sie od ręki!!!
Jesli chodzi o trening, to jazdy między pachołkami po lotnisku trudno nazwać treningiem. Dla mnie treningiem była właśnie jazda w grupie, wyprzedzanie, presja innych, ostre hamowania, jazda na kontakt. I dużo się ostatnio nauczyłem!!!
Jeśli będziemy razem jeździli to będe na Ciebie uważał... :-)
Osobiste wycieczki w stylu "bede na Ciebie uwazal" mozesz sobie darowac. Jak jestes taki mocny to wyprzedzaj na zakretach a nie na prostych korzystajac z dodatkowych ponad 20 koni mocy. Ciekawe czemu tego nie robiles?
Spytaj sie osoby prowadzacej zajecia jak maja wygladac. Jak brak ci "emocji" to pomysl o karierze zawodnika. Bedziesz mial okazje zaprezentowac, jak duzo sie ostatnio nauczyles. Koniec tematu z mojej strony.
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.080 sekund, wykonano 60 zapytań