Odp: Spotkanie enduro
Yo tyż się wstępnie pisze :)
EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Spotkanie enduro
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Yo tyż się wstępnie pisze :)
Też bym pośmigał. Chyba że chcecie teren trudny na tyle że ciężki świniak LC4 będzie za bardzo spowalniał grupę..
kwiecień jeśli pogoda pozwoli / maj / czerwiec
dla mnie jak najbardziej ok
w tym roku bliższe/krótkie weekendowe wypady pozostają...
Pomysł zajebisty. Również pisze się jako potencjalny zainteresowany. W tym roku raczej już pogoda się nie trafi, ale w przyszłym można kombinować.
jade
Gdzieś się straciła ta aukcja z Rabki i nie mam kontaktu do nich. Do wiosny jest czas jak tylko wskoczy to dzwonię i dowiem co i jak.
Tylko tak zeby nie kolidowalo z rajdem pauk i maturami:/
chetnie zalapal bym sie na takie cos ale wiosna :D
trasa bedzie wybierana taka ze nawet na kolach SM da sie rade czy lepiej bez kostek z domu nie wychodzic ?
termin jest na przyszły rok, początek sezonu.
chetnie zalapal bym sie na takie cos ale wiosna :D
trasa bedzie wybierana taka ze nawet na kolach SM da sie rade czy lepiej bez kostek z domu nie wychodzic ?
jak sam tytul wskazuje, jest to spotkanie enduro. Na malych kolach spotykamy sie na zlotach.
Jak ostre Ednurzenie to też się piszę :) Zdarzają się jakieś kontrole? Bo wziąłbym jeszcze kolegę ale bez rejestracji jeździ.
Prawda jest taka, ze jezdzic nie mozna nigdzie. Poza torami i zorganizowanymi rajdami. Miedzy turystami jezdzic nie bedziemy moim zdaniem, ani po rezrwatach (chyba) Ludzi raczej nie bedziemy chcieli wkurwiac. Ale pewnie beda jakies zatrzymania pod sklepem itp. Wpadka moze zdazyc sie zawsze. Kolega musi byc tego swiadomy.
enduro to szerokie pojecie ;]
supermoto z zalozenia tez lata sie w terenie...
ja tam kola i zawias enduro mam wiec dlamnie to nie problem...
To po co pytasz czy na kołach sm można, enduro to enduro, na wiosne często jest mokro a spotkanie w górach sugeruje podjazdy :D a co sie z tym wiąże duże piony (mam nadzieje) i duży fun więc koła sm zostają w domu.Proste
też się piszę jak zdążę ogarnąć duże koła ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Spotkanie enduro
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 80 zapytań