16

Odp: Spotkanie enduro

Yo tyż się wstępnie pisze :)

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

17

Też bym pośmigał. Chyba że chcecie teren trudny na tyle że ciężki świniak LC4 będzie za bardzo spowalniał grupę..

http://bikepics.com/members/rr666/
XF650 -> LC4 SM+E -> Z1000 -> EXC400 E+SM -> Transalp 600 '96 (jeszcze kiedyś SM kupię!)

18

kwiecień jeśli pogoda pozwoli / maj / czerwiec
dla mnie jak najbardziej ok
w tym roku bliższe/krótkie weekendowe wypady pozostają...

DRZ400SM + WR250F + PW80

19

Pomysł zajebisty. Również pisze się jako potencjalny zainteresowany. W tym roku raczej już pogoda się nie trafi, ale w przyszłym można kombinować.

pozdr
Michał, Wrocław
KTM EXC-R 530 [Alpina + Beringer] => Husaberg FS 650 Force [Berginer + Adler + Power4Suspension + Akrapovic]

20

jade

drz400e/sm

21

Gdzieś się straciła ta aukcja z Rabki i nie mam kontaktu do nich. Do wiosny jest czas jak tylko wskoczy to  dzwonię i  dowiem co i jak.

exc 400                 www.oklejsie.pl

22

Tylko tak zeby nie kolidowalo z rajdem pauk i maturami:/

23

chetnie zalapal bym sie na takie cos ale wiosna :D

trasa bedzie wybierana taka ze nawet na kolach SM da sie rade czy lepiej bez kostek z domu nie wychodzic ?

24 Ostatnio edytowany przez tadzik (2012-12-01 12:31:45)

termin jest na przyszły rok, początek sezonu.

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

25

sobekkk napisał/a:

chetnie zalapal bym sie na takie cos ale wiosna :D

trasa bedzie wybierana taka ze nawet na kolach SM da sie rade czy lepiej bez kostek z domu nie wychodzic ?

jak sam tytul wskazuje, jest to spotkanie enduro. Na malych kolach spotykamy sie na zlotach.

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

26

Jak ostre Ednurzenie to też się piszę :) Zdarzają się jakieś kontrole? Bo wziąłbym jeszcze kolegę ale bez rejestracji jeździ.

TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

27

Prawda jest taka, ze jezdzic nie mozna nigdzie. Poza torami i zorganizowanymi rajdami. Miedzy turystami jezdzic nie bedziemy moim zdaniem, ani po rezrwatach (chyba) Ludzi raczej nie bedziemy chcieli wkurwiac. Ale pewnie beda jakies zatrzymania pod sklepem itp. Wpadka moze zdazyc sie zawsze. Kolega musi byc tego swiadomy.

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

28

enduro to szerokie pojecie ;]
supermoto z zalozenia tez lata sie w terenie...

ja tam kola i zawias enduro mam wiec dlamnie to nie problem...

29

To po co pytasz czy na kołach sm można, enduro to enduro, na wiosne często jest mokro a spotkanie w górach sugeruje podjazdy :D a co sie z tym wiąże duże piony (mam nadzieje) i duży fun więc koła sm zostają w domu.Proste

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

30

też się piszę jak zdążę ogarnąć duże koła ;)