Odp: WallraV Race Center - trening niedziela
to ja juz wyjasniłem wszystko
mozna trenowac w tygodniu od 9 do 16 za 120 pln za dzien bez odcinka terenowego
w sobote nie mozna trenowac bo sa skutery.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WallraV Race Center - trening niedziela
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
to ja juz wyjasniłem wszystko
mozna trenowac w tygodniu od 9 do 16 za 120 pln za dzien bez odcinka terenowego
w sobote nie mozna trenowac bo sa skutery.
Nie oczekujcie że odcinek terenowy będzie miał twardą nawierzchnie skoro teren Zielonej Góry jest piaszczysty, cudów nie ma.
cudów nie ma
ale w skali takiej inwestycji załatwienie kilku ciężarówek ziemi to chyba nie taki duży problem
ale badźmy dobrej myśl i miejmy nadzieję że kiedyś odcinek terenowy zostanie wyasfaltowany :)
ktm36213621 napisał/a:cudów nie ma
ale w skali takiej inwestycji załatwienie kilku ciężarówek ziemi to chyba nie taki duży problem ale badźmy dobrej myśl i miejmy nadzieję że kiedyś odcinek terenowy zostanie wyasfaltowany :)
właśnie może to byłby pomysł... skoro się dało nawalić ziemi w Katowicach w spodku podczas Diverse Night of the Jump albo na zawody RedBull na Stadionie X-lecia w Wawie, gdzie trzeba było usypać góry piachu , to może kilka ciężarówek dobrej twardej ziemi cosik by dało i można by polatać po normalnemu a nie po zęby w piachu ;) ;)
psatp jak lecisz na zawody w ile moto ? ? ?
mam jeszcze jedno miejsce wolne
to chyba je klepne ;)
daj gadu ?
ktoś będzie na piątkowym treningu aby mógł mi udzielić paru :) cennych wskazówek:)
ja będe ale do udzielania wskazówek to ja nie nadaję się , bo sam od tego sezonu latam na SM , aleee.....
będzie ponoc juz Kunzel i Bauer wiec mozna pytac o rade samych mistrzow ;)
chyba bede miał jeszcze jedno miejsce na przyczepie do kisielina, jest ktoś zainteresowany ?
Panowie pytanie do tych co latają na trasie Warszawa - Zielona Góra. Którędy najszybciej można dojechać?
Dobre pytanie :)
Ale przypuszczam, że trzeba lecieć jak na Poznań (jak ktoś chce to autostradą) i we Wrześni jakoś odbić lekko w lewo na jakiś Świebodzin, albo od razu na Zieloną Górę jak się uda... piszcie ludziska co już byli :)
http://mapy.google.pl/maps/ms?msa=0&msid=117078195095392309233.000471179106bf587a726&ie=UTF8&ll=52.88902,15.699463&spn=2.353139,7.042236&z=7
Można zjechać z autostrady w Komornikach i trasą na Wrocław dojechać do Stęszewa. Za Stęszewem skręcacie w prawo i przez Grodzisk Wlkp, Wolsztyn dojedziece do Zielonej Góry.
Można też jechać starą drogą z Łowicza przez Konin i Wrześnię do Poznania, przesmyknąć się przez moje piękne miasto i dalej na Wrocław. W Stęszewie trzeba odbić na Zieloną i tak jak wyżej przez Grodzisk Wlkp, Wolsztyn na zawody.
Zeszlym razem lecielismy w dół na Nowy Tomyśl, po zjechaniu z autostrady i było spoko.
Pamiętajcie, że na autostradzie z przyczepa płacicie ponad dwa razy więcej niż jak jedziecie solówką lub busem.
W Starym Kisielinie, koło Biedronki jest pizzeria i moga dowieźć na tor. Niestety namiarów nie znam. Sam tor jest na tyle daleko od sklepów itp, że zaopatrzcie się w żarcie wczesniej.
Na torze można zjeśc ale nie każdy lubi schabowy z frytkami na sniadanie. A sklepu na torze nie ma.
P.S. Jutro święto, więc lepiej dzis zrobić zakupy, przynajmniej te płynne ;)
Chyba zrobię tak jak pokazuje google maps czyli dojadę do A2 potem do końca no i pozostanie albo dołem albo górą.
Crazy lecisz? Czy tylko zarządce majątku wysyłasz? ;-)
Pozdrawiam
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WallraV Race Center - trening niedziela
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 76 zapytań