16

Odp: WallraV Race Center - trening niedziela

to ja juz wyjasniłem wszystko 

mozna trenowac w tygodniu od 9 do 16 za 120 pln za dzien bez odcinka terenowego

w sobote nie mozna trenowac bo sa skutery.

www.propitbike.pl

17

Nie oczekujcie że odcinek terenowy będzie miał twardą nawierzchnie skoro teren Zielonej Góry jest piaszczysty, cudów nie ma.

https://www.facebook.com/tsunamiagataipiotr?ref=hl
# 86 Wuju - Tsunami SM

18

ktm36213621 napisał/a:

cudów nie ma

ale w skali takiej inwestycji załatwienie kilku ciężarówek ziemi to chyba nie taki duży problem
ale badźmy dobrej myśl i miejmy nadzieję że kiedyś odcinek terenowy zostanie wyasfaltowany :)

Pozdrawiam
Piotrek #13
YZ450F SUPERMOTARD

19

supermoto-poland napisał/a:
ktm36213621 napisał/a:

cudów nie ma

ale w skali takiej inwestycji załatwienie kilku ciężarówek ziemi to chyba nie taki duży problem ale badźmy dobrej myśl i miejmy nadzieję że kiedyś odcinek terenowy zostanie wyasfaltowany :)

właśnie może to byłby pomysł...  skoro się dało nawalić ziemi w Katowicach w spodku podczas Diverse Night of the Jump albo na zawody RedBull na Stadionie X-lecia w Wawie, gdzie trzeba było usypać góry piachu , to może kilka ciężarówek dobrej twardej ziemi cosik by dało i można by polatać po normalnemu a nie po zęby w piachu ;) ;)

KTM SMR 450 - samoobsługowa hurtownia frajdy!!!

20

psatp jak lecisz na zawody w ile moto ? ? ?

HUSABERG 82

21

mam jeszcze jedno miejsce wolne

www.propitbike.pl

22

to chyba je klepne ;)

daj gadu ?

HUSABERG 82

23

ktoś będzie na piątkowym treningu aby mógł mi udzielić paru :) cennych wskazówek:)

24

ja będe ale do udzielania wskazówek to ja nie nadaję się , bo sam od tego sezonu latam na SM , aleee.....

będzie ponoc juz Kunzel i Bauer wiec mozna pytac o rade samych mistrzow ;)

KTM SMR 450 - samoobsługowa hurtownia frajdy!!!

25

chyba bede miał jeszcze jedno miejsce na przyczepie do kisielina, jest ktoś zainteresowany ?

www.propitbike.pl

26

Panowie pytanie do tych co latają na trasie Warszawa - Zielona Góra. Którędy najszybciej można dojechać?

jakubek

27

Dobre pytanie :)

Ale przypuszczam, że trzeba lecieć jak na Poznań (jak ktoś chce to autostradą) i we Wrześni jakoś odbić lekko w lewo na jakiś Świebodzin, albo od razu na Zieloną Górę jak się uda... piszcie ludziska co już byli :)

Łukasz "Dragilla" Sacha #17

28

http://mapy.google.pl/maps/ms?msa=0&msid=117078195095392309233.000471179106bf587a726&ie=UTF8&ll=52.88902,15.699463&spn=2.353139,7.042236&z=7

Można zjechać z autostrady w Komornikach i trasą na Wrocław dojechać do Stęszewa. Za Stęszewem skręcacie w prawo i przez Grodzisk Wlkp, Wolsztyn dojedziece do Zielonej Góry.
Można też jechać starą drogą z Łowicza przez Konin i Wrześnię do Poznania, przesmyknąć się przez moje piękne miasto i dalej na Wrocław. W Stęszewie trzeba odbić na Zieloną i tak jak wyżej przez Grodzisk Wlkp, Wolsztyn na zawody.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

29

Zeszlym razem  lecielismy w dół na Nowy Tomyśl, po zjechaniu z autostrady i było spoko.
Pamiętajcie, że na autostradzie z przyczepa płacicie ponad dwa razy więcej niż jak jedziecie solówką lub busem.

W Starym Kisielinie, koło Biedronki jest pizzeria i moga dowieźć na tor. Niestety namiarów nie znam. Sam tor jest na tyle daleko od sklepów itp, że zaopatrzcie się w żarcie wczesniej.
Na torze można zjeśc ale nie każdy lubi schabowy z frytkami na sniadanie. A sklepu na torze nie ma.

P.S. Jutro święto, więc lepiej dzis zrobić zakupy, przynajmniej te płynne ;)

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

30

Chyba zrobię tak jak pokazuje google maps czyli dojadę do A2 potem do końca no i pozostanie albo dołem albo górą.

Crazy lecisz? Czy tylko zarządce majątku wysyłasz? ;-)

Pozdrawiam

jakubek