Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wiadomo :) Wtorki to wtorki :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wiadomo :) Wtorki to wtorki :)
Jestem po rozmowie z Arturem Wajdą. Przekazałem Wasze sugestie co do "przełożenia" treningu i tak z uwagi na bezpieczeństwo treningów amatorskich dzisiejszy trening zostaje przeniesiony na kolejny... Ja się stawię o godzinie 18 na autodromie aby przekazać tą informację osobom które nie czytają tego forum a mimo wszystko przyjadą...
Bez sensu. Nie zawsze świeci słońce i dzisiaj jest okazja do nauki jazdy w deszczu w bezpiecznych warunkach...
Jak ktoś nie chce jeździć w takich okolicznościach, to zostaje w domu, dla mnie prosta sprawa.
Hmm, moze chociaz sprobujmy? Czy jest sens przekladac ten trening na za tydzien? To zadne odlozenie w czasie tylko jego odwolanie.
Snow rozumiem Twoje podejście, jeden trening już się odbył w deszczu, lecz frekwencja była marna, pomimo tego zawsze człowiek złapie dodatkowe doświadczenie z jazdy w takich warunkach. Artur na poprzednim treningu nie dopuścił do jazdy Przemka który miał sliki...właśnie ze względów bezpieczeństwa.
czyli dzisiejszy trening zostaje odwołany :(
cały czas się wahałem czy się jechać czy nie, skłaniałem się jednak do przyjazdu pod warunkiem że z nieba nie będzie waliło żabami, jak widać decyzja została podjęta za mnie. nikt nie lubi w sumie jeździć w deszczu ale czasami trzeba.
Decyzja o odwolaniu byla wg mnie na wyrost. Juz przeciez przestaje padac a trening deszczowy 2 tyg temu byl udany (nikt chyba nawet nie wyglebil albo 1 gleba byla) i bylo 13 osob. Za to tydzien temu przy dobrej pogodzie pojawilo sie 6.
Naprawde uwazam, ze powinnismy sie powaznie zastanowic nad taka iloscia osob zainteresowanych treningami, ktora zapewni ich ciaglosc. Proponuje o tym porozmawiac na nastepnym spotkaniu. Niech A. Wajda wypowie sie przy jakiej ilosci osob jest w stanie zagwarantowac wartosciowe zajecia i jak mialoby to wygladac. A my musimy to troche rozpromowac. Jesli osob chetnych bedzie duzo to tylko dla nas lepiej bo rosniemy w sile. W takiej sytuacji napewno da sie zorganizowac 2 treningi w tygodniu. W koncu to sa wieksze pieniadze dla wlasciciela terenu wiec na pewno tego nie zleja. Rozmawialem z Wajda i na argument, ze 2 tygodnie temu w deszczu jezdzilo 13 osob odpowiedzial, ze tydzien temu bylo juz 6. Czyli wychodzi na to, ze nie ma treningu nie tylko ze wzgledu na bezpieczenstwo ale takze dlatego, ze nie ma co go robic dla 2-3 osob, ktore sie potencjalnie zjawia w taka pogode.
no to może chociaż do Ułęża się wybierzemy w niedziele. tylko ja nie dysponuje żadnym transportem oprócz motocykla, tak więc liczę na podwózkę ze strony kolegów.
moglibysmy wynajac jakiegos busa. Poza ulezem jest jeszcze mozliwosc polatania na torze kartingowym w Lublinie od 10 do 15 za 60 PLN :)
a jesteś pewien ze to w ten weekend będzie?
bo ja się właśnie w niedzielą ostatnią wybrałem na tor w Lublinie i właśnie była taka akcja jak piszesz, niestety za późno przyjechałem i się nie załapałem.
Słowa uznania dla Bajrosa, że pomimo napierd... deszczu czekał na tych, którzy nie wiedzieli o odwołaniu treningu. Kolejna rzecz, to proponuję ustalić jakiś schemat działania na wypadek takich sytuacji, a najlepiej w ogóle nie odwoływać treningów:)
a Czy Ty juz masz deszczówki?
jak juz bedzie zgrana ekipa ktora bedzie przyjezdzac zawsze to wtedy nie trzeba bedzie odwoływac bo Ci panowie i tak beda. ja dzis jezdziłem w tych godzinach po miescie (niestety nie SM) i nawet bardzo nie przemokłem.
Nie mam, ale i tak by było fajnie:)
Bondek, tu masz temat na FM odnosnie Lublina:
http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=78109&pid=1471673&st=1220&#entry1471673 Sa tam zawsze aktualne terminy. I w ten weekend tez jest rezerwacja.
Na Bemowie byly dzis 4 osoby i 3 motocyklle. I nawet tak bardzo nie padalo po 19, na upartego mozna bylo zorganizowac ten trening :)
Słowa uznania dla Bajrosa, że pomimo napierd... deszczu czekał na tych, którzy nie wiedzieli o odwołaniu treningu. Kolejna rzecz, to proponuję ustalić jakiś schemat działania na wypadek takich sytuacji, a najlepiej w ogóle nie odwoływać treningów:)
W takim razie w najbliższy wtorek ustalimy z Arturem sztywne zasady organizacyjne. Dodatkowo zachęcam Was abyście nie tylko rozmawiali między sobą o sposobie prowadzenia treningów ale przede wszystkim zgłaszali swoje sugestie bezpośrednio do trenera, on jest przecież dla nas.
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.083 sekund, wykonano 53 zapytań