Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
TO Jaaa !!!
już parę razy cię widziałem w okolicach ronda Rataje i PP, fajny sprzęt i dobrze gada!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
TO Jaaa !!!
już parę razy cię widziałem w okolicach ronda Rataje i PP, fajny sprzęt i dobrze gada!
Dzisiaj w Laziskach na skrzyzowaniu basen-orlen czerwona XRa, blachy SMI na kostce 16:50
W niedziele ok 12.00 skrzyzowanie w Dobroniu XT 660x na łodzkiej tablicy, i jego kompan chyba to była Africa Twin, skrecaliscie na Ldzań?
Dzis na osiedlu "PArk LeŚny " wawa targówek/bródno zołta DRZ godz 9:15 rano minus3 stopnie, kto taki twardy ? :D
Grosia?;D
Dzis na osiedlu "PArk LeŚny " wawa targówek/bródno zołta DRZ godz 9:15 rano minus3 stopnie, kto taki twardy ? :D
Ja również często widuję tego jegomościa bo to moje strony i żadne załamanie pogody go nie rusza, zawsze rano leci od Strony Ząbek - budowa ciała raczej nie przypominała Grosi
Ktoś od nas jechał czerwonym ducati (chyba) hypermotard przed 17 Marynarską w stronę Galerii Mokotów? :)
Wyprzedzałem go spod świateł jadąc na gumie :D
Pozdrawiam :)
czarnysm610 napisał/a:Dzis na osiedlu "PArk LeŚny " wawa targówek/bródno zołta DRZ godz 9:15 rano minus3 stopnie, kto taki twardy ? :D
Ja również często widuję tego jegomościa bo to moje strony i żadne załamanie pogody go nie rusza, zawsze rano leci od Strony Ząbek - budowa ciała raczej nie przypominała Grosi
hahahaha to na bank nie ja, w tamtych okolicach nie bywam, ale dalej latam i minusowe temperatury nie są mi straszne :D
krzywer, też widziałem Hypermotarda ze zgrzytającym sprzęgłem w Niedziele, złapałem go na Połczyńskiej i odbił do Ch Janki
Ale akcja! Idę sobie rano z psem, jeszcze ledwo żywy, wychodzę z osiedla, a tu obok mnie wyjeżdża też czarna DRZ w kierownikiem w szarym kombi i w kasku integralu! Czyżbym miał na osiedlu supermotokolegę? :D
os. Cypryjska, Warszawa.
Pewnie od dziewczyny wyjeżdżał:D
Ale akcja! Idę sobie rano z psem, jeszcze ledwo żywy, wychodzę z osiedla, a tu obok mnie wyjeżdża też czarna DRZ w kierownikiem w szarym kombi i w kasku integralu! Czyżbym miał na osiedlu supermotokolegę? :D
os. Cypryjska, Warszawa.
to był Krzywer :-) łon tam mieszka...i dziś jechał do pracy :-)
Tak retsiwt, to jechałem ja, Jarząbek, trener drugiej klasy :). A Ty też w tych okolicach? Jutro skoro świt jadę na mały szybki terror - mokotów->centrum->sady żoliborskie, piszesz się?
Krzywer, na Cypryjskiej to ja mieszkam już ze 20 lat :D ostatni rok mnie tu nie było, teraz przejściowo wróciłem na miesiąc i taka niespodzianka :) Trzeba bedzie polatać, szkoda ze tak pozno odczytalem wiadomość.
dziś widziałem Ktm 690 smc pomarańczowy przeleciał koło domu
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 53 zapytań