Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Będzie można to rozstrzygnąć w Kisielinie bo chyba będzie tam kilku światowych zawodników
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Będzie można to rozstrzygnąć w Kisielinie bo chyba będzie tam kilku światowych zawodników
Szwinia!
Liczyłem, że wcielisz się w rolę wujka Staszka - Mistrza Ciętej Riposty :)
Moja intryga zawiodła :(
Pozdro
Kiedyś jeden z naszych kolegów powiedział: "Szwinia, Ty to żebyś myślał tak samo to i tak dla zasady powiesz, że jest inaczej". Tym razem obstawiam wyższość skuteczności nad wyglądem, ale możliwe że coś w tym jest (BTW patrząc na moją jazdę ja bez wątpienia wolałbym wyglądać :D ).
Jak chcesz wyglądać to gogle zmień bo ludzi straszysz :P
W Kisielinie z prostej startowej ni hu hu nie opłaca się robić slajdów (a byłyby bardzo efektowne :)) a na pozostałych zakrętach opłaca się tylko czasami, żeby przeszkodzić temu co jedzie na okrągło. Zbyt okrągły tor do slajdów.
Materka będziesz?
nie jadę, a co?
Wracając do tematu... Rozumiem, że deszcz i przygotowania do koncertu na Bemowie nie powodują żadnych komplikacji z dzisiejszym trneingowaniem się?
Jedyne co moze skomplikować treningi to niezłożone moto ....
Ja złożyłem dziś rano właśnie... ale nie mam pewności czy wszystko jest okej (nowy napęd i nowe hamulce). Wpadnę pewnie pojeżdzę na treningu i się okaże czy jest dobrze ze sprzętem. Zapowiadają deszcz - ciekawe jaka frekwencja na dzisiejszym treningu dopisze ???
Kto z Was się stawia na bank?
Kto z Was się stawia na bank?
ja niestety na bank nie. moto mi nie odpaliło nie wiem dlaczego... no i musiałem do fabryki jechać w puszce. a już byłem nastawiony na przełamywanie lęku przed wodą (tak jak dwa tygodnie temu :)
pozdro,
Maciek
ps. skoro ma padać, to może przełożyć ten trening na jutro (jeśli to możliwe i są chętni)?
Jutro też ma padać :)
Ale ja bym też wolał jutro :P
Ja bede dzis, jutro tez moge byc. Pasuja mi oba terminy jesli wiekszosc chce przelozyc.
jesli wiekszosc chce przelozyc
Niech Marcin Psatp się wypowie po wcześniejszym kontakcie z trenerem. Nie jestem do końca przekonany czy takie przekładanie treningu wchodzi w grę, choćby ze względu na rezerwacje terenu automobilklubu?
Treningi są co tydzień, więc przekładanie dat jest trochę bez sensu- zaraz się zrobi wielki mętlik, bo część zawsze będzie za inną datą. Jak ktoś się dzisiaj nie stawi, to zawsze ma okazję stawić się za tydzień. 7 dni nikogo nie zabije. Ot moja opinie... możecie mi wierzyć, że ja też nie lubię deszczu...
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.089 sekund, wykonano 49 zapytań