Odp: SuperMoto 125cc dla 15latka
Rocznik to jaki chcesz, możesz kupić nowego i 8-letniego. Tylko koła sm byś musiał dokupić.
"Żadne zakazy nie zniszczą Naszej pasji"
"WRC is for boys, group B was for men"
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » SuperMoto 125cc dla 15latka
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Rocznik to jaki chcesz, możesz kupić nowego i 8-letniego. Tylko koła sm byś musiał dokupić.
A to crossy i sm tylko kołami się różnią??? Nie wydaje mi się, choć znawcą tematu nie jestem.
Ile nowy 2012/2013 rocznik kosztuje + koła sm???
KTM'a 125 jako takiego, fabrycznego nie ma, więc musiałbyś się bawić w przekładki.
Popatrz jeszcze na TM 125 SMR, tylko z tym w Polsce mógłby być problem.
Nowy EXC +/- 30k
Tak dokładnie to EXC to bardziej enduro bo ma homologację. No są jakieś różnice typu twardość zawieszenie, ale przy normalnym użytkowaniu dużej różnicy to nie robi.
Nowy kosztuje +- 30 000zł
Kurde, podobają mi się ktmy ale za duże pojemności no i oczywiście za duże ceny 45-50k to za dużo dla mnie.
A z husqvarn 2012/2013 to te białe :/
Nie mam pomysłu. Poddajcie jakieś Husky (nowe), może jakieś kawasaki, suzuki czy honda tylko byle 125 no i budżet na nowy to 20000max totalny!!!!
Nowego 2t za tyle na pewno nie kupisz, za to byś kupił tak dopieszczonego, maks. 2 letniego, może na kołach SM jakbyś trafił.
Co do innych marek ( Kawa, Suzuki itp. ) to one już się nie nadają. Dlaczego ? 1. Żadne oprócz KTM i Husky nie mają homologacji. 2. Żadne oprócz dwóch w/w nie nadaje się do jazdy po drodze ze względu na przełożenia. One są tylko i wyłącznie na tor MX, na drodze on by się po prostu męczył, ale nie zmienia to faktu, że w każdym przypadku by zapierdalał :D
A te husqvarny, która do stuntu bardziej się nadaje? Bo spodobało mi się wyrywanie corssa i na sm też bym chciał spróbować.
Każdą wyrwiesz.
Ale 4t czy 2t lepsza do stuntu wszelakiego? 4t mniej pali i nie wymaga tyle pracy, ale do stuntu nie wiem czy się nada. A jak to jest z owiekami - mogę je sobie obkleić na swój gust n.p. takimi... eee... nazwijmy to naklejki, tapety jak tu: [url]http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=stickerbomb[/url]
A i jeszcze ile tak naprawdę wyciągną te husqvarny 2t i 4t?
A i jeszcze ile tak naprawdę wyciągną te husqvarny 2t i 4t?
A ze cztery laski na tydzień :)
No to pożartowaliśmy a teraz na serio.
Jeśli zależy Ci na vmaxie to nie lepiej byłoby kupić Yamahe R125?
WR125X mi się nawet podoba, tylko na stronie yamahy ceny nie podali :/ Podejrzewam że to nie tani sprzęt, a prędkość ni jest dla mnie tak ważna, nie musi być najszybszy, byle by nie był wolny. Coraz bardziej zastanawiam się nad Husqvarną SMR 125
BanditSM, dołączam się do tematu, ale ja raczej posłucham się starszych kolegów i kupię używane 125 w 2t. Całkowity remont silnika, może malowania plastików, ramy, wahacza itd. i masz nowy praktycznie nowy motocykl tylko za mniejsze pieniądze. 125 w 4t wiąże się z tym, że po niewielkim czasie zaczyna Ci brakować tej mocy i na bank te 4 sezony będą już uciążliwe. Poza tym pomyśl rozsądnie czy chcesz aż tak bardzo wyciągać od rodziców tyle pieniędzy. Ja też bym mógł nówkę, ale wolę się pobawić w odnawianie itd. bo to i sprawia przyjemność i satysfakcje. A renowacja 2t wcale nie wymaga wielu umiejętnośći ;) Spadek wartości nowego też jest szybki. Nawet jak naprawdę nie masz co z pieniędzmi robić to się szczerze zastanów. A zaoszczędzone pieniądze możesz np. wydać na ubiór, który jest naprawdę ważny!!! Ja radzę się posłuchać starszych kolegów, ale oczywiście i tak decyzja należy do Ciebie. Tyle ode mnie. Pozdrawiam ;)
WR125X mi się nawet podoba, tylko na stronie yamahy ceny nie podali :/ Podejrzewam że to nie tani sprzęt, a prędkość ni jest dla mnie tak ważna, nie musi być najszybszy, byle by nie był wolny. Coraz bardziej zastanawiam się nad Husqvarną SMR 125
Yamaha nie sprowadza na Polskę w tej chwili WR 125 X, dostępna jest tylko wersja R, wcześniej nowa kosztowała ok 18 000 zł,
Jeśli szukasz jakieś używki mam w ofercie dwie sztuki WR 125 X, WR 125 R, [url=http://www.MotoOSW.otomoto.pl]www.MotoOSW.otomoto.pl[/url]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » SuperMoto 125cc dla 15latka
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 75 zapytań