5,461

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

???? o której ????

5,462

W sumie też bym porobił głupoty na mieście. Szybką 1h rundkę mogę machnąć.

Wr250X & Tiger XC

5,463

ja się pisze w każdej chwili

5,464

Troche jakby podeschlo :)

WR 450 F
GSXR 1100

5,465

No to może 17 na bankowym? Małą rundkę zrobimy w stronę bemowa - pogumować koło s8.

Wr250X & Tiger XC

5,466 Ostatnio edytowany przez Majkmen (2012-09-22 16:19:09)

Ok ustalone, widzimy się z G3d na bankowym o 17. Czekamy 15 min i jazda. Kto chce to dawać.

Wr250X & Tiger XC

5,467

fuck  dopiero  zajrzałem na stronkę  dajcie 25min pliz 4fs

5,468

No i polatane :) Kto nie byl ten trąba :P

WR 450 F
GSXR 1100

5,469

Czy dzisiaj był jakiś cafe recer terror bo na Wilanowskiej ok 15-tej leciało kilka sprzętów. Seba nie było cię tam?

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

5,470

SUPERMOTO napisał/a:

Czy dzisiaj był jakiś cafe recer terror bo na Wilanowskiej ok 15-tej leciało kilka sprzętów. Seba nie było cię tam?

Co Ty mówisz, to szkoda ale niestety nic o tym nie wiedziałem. Zresztą jakie latanie... wyczynem jest dla mnie pokuśtykanie na ogródek :( ale 25 września zdejmują mi gips i wyciągają druty z nadgarstka... więc trza wsiadać na moto, to najszybsza rehabilitacja ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

5,471

dukeSebo napisał/a:
SUPERMOTO napisał/a:

Co Ty mówisz, to szkoda ale niestety nic o tym nie wiedziałem. Zresztą jakie latanie... wyczynem jest dla mnie pokuśtykanie na ogródek :( ale 25 września zdejmują mi gips i wyciągają druty z nadgarstka... więc trza wsiadać na moto, to najszybsza rehabilitacja ;)

W moje urodzinki, wypije za zdrowie;)

LT-Z 400 --->DR-Z 400 SM+Yoshi RS2--->KTM 525 EXC SM --->MT-09--->Husaberg FS 650

5,472

Dzinkss napisał/a:
dukeSebo napisał/a:
SUPERMOTO napisał/a:

W moje urodzinki, wypije za zdrowie;)

haha... dzięki :))) To ja teraz przechylam kielonka i zdrowie. Jeszcze lewą ręką ale już niedługo będziemy zapierdalać :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

5,473

dobra to ja tak za 30-60 min jestem na kołach pewnie w stronę góry polecę

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

5,474

to sobie z wami polatałem... pojechałem sprawdzić moto przed wyjazdem, zagotował mi się hebel i jak leciałem na gumie zablokowało się przednie koło, mokro było. Dalej chyba nie musze opowiadać :)

5,475

Ja trochę z innej beczki,

W Marcu 2013 ze znajomymi planujemy wycieczkę do Maroka.
Na miejscu wynajmuje się motocykle od Polaków zajmujących się ogarnianiem takich wypraw.
Konkretnie [url]http://www.offroad-expedition.pl/[/url]

Jakby ktoś chciał się podłączyć to zapraszam, w kupie łatwiej ponegocjować lepsze ceny.

Wr250X & Tiger XC