Odp: Supermotowy Terror Warszawy
???? o której ????
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 363 364 365 366 367 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
???? o której ????
W sumie też bym porobił głupoty na mieście. Szybką 1h rundkę mogę machnąć.
ja się pisze w każdej chwili
Troche jakby podeschlo :)
No to może 17 na bankowym? Małą rundkę zrobimy w stronę bemowa - pogumować koło s8.
Ok ustalone, widzimy się z G3d na bankowym o 17. Czekamy 15 min i jazda. Kto chce to dawać.
fuck dopiero zajrzałem na stronkę dajcie 25min pliz 4fs
No i polatane :) Kto nie byl ten trąba :P
Czy dzisiaj był jakiś cafe recer terror bo na Wilanowskiej ok 15-tej leciało kilka sprzętów. Seba nie było cię tam?
Czy dzisiaj był jakiś cafe recer terror bo na Wilanowskiej ok 15-tej leciało kilka sprzętów. Seba nie było cię tam?
Co Ty mówisz, to szkoda ale niestety nic o tym nie wiedziałem. Zresztą jakie latanie... wyczynem jest dla mnie pokuśtykanie na ogródek :( ale 25 września zdejmują mi gips i wyciągają druty z nadgarstka... więc trza wsiadać na moto, to najszybsza rehabilitacja ;)
SUPERMOTO napisał/a:Czy dzisiaj był jakiś cafe recer terror bo na Wilanowskiej ok 15-tej leciało kilka sprzętów. Seba nie było cię tam?
Co Ty mówisz, to szkoda ale niestety nic o tym nie wiedziałem. Zresztą jakie latanie... wyczynem jest dla mnie pokuśtykanie na ogródek :( ale 25 września zdejmują mi gips i wyciągają druty z nadgarstka... więc trza wsiadać na moto, to najszybsza rehabilitacja ;)
W moje urodzinki, wypije za zdrowie;)
dukeSebo napisał/a:SUPERMOTO napisał/a:Czy dzisiaj był jakiś cafe recer terror bo na Wilanowskiej ok 15-tej leciało kilka sprzętów. Seba nie było cię tam?
W moje urodzinki, wypije za zdrowie;)
haha... dzięki :))) To ja teraz przechylam kielonka i zdrowie. Jeszcze lewą ręką ale już niedługo będziemy zapierdalać :D
dobra to ja tak za 30-60 min jestem na kołach pewnie w stronę góry polecę
to sobie z wami polatałem... pojechałem sprawdzić moto przed wyjazdem, zagotował mi się hebel i jak leciałem na gumie zablokowało się przednie koło, mokro było. Dalej chyba nie musze opowiadać :)
Ja trochę z innej beczki,
W Marcu 2013 ze znajomymi planujemy wycieczkę do Maroka.
Na miejscu wynajmuje się motocykle od Polaków zajmujących się ogarnianiem takich wypraw.
Konkretnie [url]http://www.offroad-expedition.pl/[/url]
Jakby ktoś chciał się podłączyć to zapraszam, w kupie łatwiej ponegocjować lepsze ceny.
Strony Poprzednia 1 … 363 364 365 366 367 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.074 sekund, wykonano 43 zapytań