Odp: Tor Toruń
nadal bez iskry, czy coś nowego się urodziło?
gas gas txt 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 58 59 60 61 62 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nadal bez iskry, czy coś nowego się urodziło?
nadal bez iskry
Ja bym sie pisal ale tylko sobote mam wolna
a u mnie tylko niedziela wchodzi w grę. Sobota podobno deszczowa:).
Trawer może ta Twoja niunia chce nowy tłok i strajkuje dlatego
a u mnie tylko niedziela wchodzi w grę. Sobota podobno deszczowa:).
Trawer może ta Twoja niunia chce nowy tłok i strajkuje dlatego
Moja niunia ma nowiutki tłoczek i dlatego zdmuchuje iskre hehehehe, ale już jest ok, działa sprzęt :), więc ostatnia runda nie będzie zmarnowana :)
Moja niunia ma nowiutki tłoczek i dlatego zdmuchuje iskre hehehehe, ale już jest ok, działa sprzęt :), więc ostatnia runda nie będzie zmarnowana :)
będę kibicował:). Btw transmisja na eurosporcie;P?
Metys jak chcesz kibicować to wpadaj na stary kisielin , w sobotę możesz znami pojeździć na dowolnym treningu a w niedzielę na wielkim kacu potrzymać kciuki za nas, a jeżeli chodzi o transmisje to TVP, POLSAT, TVN pokłucili się o to kto miałby mieć najwięcej czasu antenowego i wyszło tak, że tylko TV Tram będzie to relacjonować między przerwami w różańcu :)))))
chciałbym, ale jest jeden problem--> jestem niepijący:)
chciałbym, ale jest jeden problem--> jestem niepijący:)
to nie problem :), wystarczą chęci
buon giorno. Jak ktoś chce to mam slicka maxisa w rozmiarze 160/60/17 na spalenie. Przejedzie jeszcze z 2h po torze i dużo dłużej na drodze, ale dla mnie to już się nie nada do niczego. Jak ktoś chce go spalić, albo pojeździć chwilkę to będzie do odbioru na następnym treningu. Piszę w temacie toruńskim, bo nie chce mi się nigdzie wysyłać, a na busa zawsze można załadować
ponawiam propozycję torową. Niedziela 30.09 od 9 do 11, a jak się zbierze więcej chętnych to można przedłużyć rezerwację. Mam nadzieję, że wszyscy zdążą wytrzeźwieć po ostatniej rundzie
Ja proponuje 7 października zrobić większą imprezę ( zakończenie ) ;]
wiśnia 6 jedziemy na Poznań więc nie ogarniemy tematu
Z czystej ciekawości zapytam, ktoś jutro przyjeżdża ?
ja na pewno nie i rezerwacja też odwołana. Po pierwsze jestem w warszawie, po drugie chory, a po trzecie nie było ku*** chętnych, a dla jednej osoby średnio chcą rezerwować obiekt i to było głównym powodem.
Toro kupiłeś już ten nowy sprzęt? Dawaj dawaj będziemy zapier*****
Strony Poprzednia 1 … 58 59 60 61 62 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 58 zapytań