Odp: Tor Toruń
liczyłem na kartingowy tym razem wiec jeśli jest niedostępny to wybiorę się zobaczyć Ornetę
WP Poland, KTM Wojciechowicz
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 57 58 59 60 61 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
liczyłem na kartingowy tym razem wiec jeśli jest niedostępny to wybiorę się zobaczyć Ornetę
I tak Dany jest kicha bo ja sprzętu nie będę miał na ten weekend, moduł mi padł i dopiero na rundę w Kisielinie odpalę go, sorki chłopaki ja odpadam :(
śniegu jeszcze nie widać, więc na pewno będzie okazja:)
I tak Dany jest kicha bo ja sprzętu nie będę miał na ten weekend, moduł mi padł i dopiero na rundę w Kisielinie odpalę go, sorki chłopaki ja odpadam :(
Szkoda, ale ułatwiasz mi decyzje gdzie jechać wiec ustawiłem sie juz z Marcys'em
śniegu jeszcze nie widać, więc na pewno będzie okazja:)
obgaduje temat z gosciem od nowo powstającej hali gokardowej wiec może temat na zimę też bedzie :-)
obgaduje temat z gosciem od nowo powstającej hali gokardowej wiec może temat na zimę też bedzie :-)
Było by całkiem spoko :D W zime każda chwila na moto jest bezcenna :D A niestety mało kto (nie wiem z jakich powodów) chce SM na takim torze :D
mówisz pewnie o torze rajdowca Staniszewskiego. Może być problem pod hasłem bezpieczeństwo, bo tor jest ciasny i krótki, poza tym nie ma gdzie "wyjechać" jak coś się nie uda:). Oby się udało:)
Właśnie wróciłem do chaty i miałem wam pisać że rally cross jutro wolny od 15 .
Dany jeszcze nie, wanna buy ? :D good price ;]
ja nadal bez motocyklaaaaa... ch***ia z patatajnia :(
ale moze cos dla was chlopaki i mam nadzieje, ze dla mnie :)
[url]http://www.gokarty-torun.pl/[/url]
moze sa szanse tam posmigac - sam nie widzialem, jedynie doszly mnie sluchy, ze jest tor ... na zime jak znalazl :)
no to w takim razie dowiadywać sie chłopaki co i jak z tym torem -;)
kto na toruński karting? Niedziela 23.09
pogoda jest zawsze:). Ma być 14 stopni, ale słonecznie
Metys w ten weekend jest ostatnia runda pp mp ,także tego.
wiem wiem, ale nie wszyscy startują, dlatego myślałem, że ktoś będzie chciał potrenować
Właśnie to miałem napisać, nie będzie nas bo jesteśmy na rundzie choć do końca nie wiem czym pojadę bo motocykl nadal nie odpala
Strony Poprzednia 1 … 57 58 59 60 61 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.069 sekund, wykonano 63 zapytań