Odp: drogo!!
benzyne tez macie tanio:), ja place prawie 8zl wrrr
to naprawdę już nie jest śmieszne... skoro tak marudzisz to ile zarabiasz w przeliczeniu na nasze co ?? przyznasz się ??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » drogo!!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
benzyne tez macie tanio:), ja place prawie 8zl wrrr
to naprawdę już nie jest śmieszne... skoro tak marudzisz to ile zarabiasz w przeliczeniu na nasze co ?? przyznasz się ??
chłopaki przeliczanka jest prosta, w norwegii zarabia polak około 70-100zł na godzinę (nie mówię tu o norwegach co mają inne stawki), zależy to od fachu w rękach, benzyne tam mają po 8zł czyli za godz mają min. 10 literków a w polsce zwykły pracownik zarobi przez godzinę maks na 3 literki (nie mówię tu o warszawce) więc pod tym względem nie ma co narzekać za granicą
no to aktivebat.no jeszcze marudzisz ?? jeszcze post i Cie przez net uduszę ;) zresztą zawsze możesz ze sobą brać konserwy turystyczne;) albo rodzina może przesłać;)
Mam pomysł w takim razie eksportujmy cokolwiek od nas do Norwegii i sprzedawajmy tam drogo!!! :)
sluchajcie temat jest co i gdzie jest drogie a nie kto ile zarabia i na co moze sobie pozwolic. Ja pisze ,ze u mnie drogo( niekoniecznie dla mnie) ale np, gdyby ktos chcial sie wybrac kiedys do Norge to takie sa ceny.
A już chciałem jechać do Ciebie, mój drogi ;-)
mysle ,ze na przyszly sezon juz sie nie wymigasz:)), tak to zorganizujemy ,ze nie bedzie drogo!!!
a tak na marginesie to najdrozsze w zyciu sa bledy za ktore czasami trzeba placic bardzo dlugo:((
Widze że temat sie bardzo szybko rozwija wiec tez cos od siebie dodam.. W tym sezonie ruszylem moja LC4 w trase ponad 300km (do zakopanego) i po przejechaniu ok 70km uznalem że to jednak prawda że SM sie nie nadaja do turystyki wiec zawrocilem hehehe. Pomyslalem sobie że musze kupić w przyszlym sezonie drugie moto- podobaja mi sie adventure 990 ale nie wiem czy kupie bo cholernie DROGIE są:)
Widze że temat sie bardzo szybko rozwija wiec tez cos od siebie dodam.. W tym sezonie ruszylem moja LC4 w trase ponad 300km (do zakopanego) i po przejechaniu ok 70km uznalem że to jednak prawda że SM sie nie nadaja do turystyki wiec zawrocilem hehehe. Pomyslalem sobie że musze kupić w przyszlym sezonie drugie moto- podobaja mi sie adventure 990 ale nie wiem czy kupie bo cholernie DROGIE są:)
a Twój post to co ma wspólnego z tematem ??
ps. na zlot PszczelaRz AGH przyjechał LC4 w jeden dzień 600km więc proszę Cie ! To Ty się nie nadajesz !
kredyty mieszkaniowe drogie
Kobiety drogie
kobiety za pieniadze tez drogie?
kobiety za pieniadze tez drogie?
[url]http://www.youtube.com/watch?v=YF_Umzq3N9o[/url]
:))))
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » drogo!!
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 77 zapytań