46

Odp: drogo!!

aktivebat.no napisał/a:

benzyne tez macie tanio:), ja place prawie 8zl wrrr

to naprawdę już nie jest śmieszne... skoro tak marudzisz to ile zarabiasz w przeliczeniu na nasze co ?? przyznasz się ??

47

chłopaki przeliczanka jest prosta, w norwegii zarabia polak około 70-100zł na godzinę (nie mówię tu o norwegach co mają inne stawki), zależy to od fachu w rękach, benzyne tam mają po 8zł czyli za godz mają min. 10 literków a w polsce zwykły pracownik zarobi przez godzinę maks na 3 literki (nie mówię tu o warszawce) więc pod tym względem nie ma co narzekać za granicą

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

48 Ostatnio edytowany przez tabul (2012-09-12 18:59:22)

no to aktivebat.no jeszcze marudzisz ?? jeszcze post i Cie przez net uduszę ;) zresztą zawsze możesz ze sobą brać konserwy turystyczne;) albo rodzina może przesłać;)

49

Mam pomysł w takim razie eksportujmy cokolwiek od nas do Norwegii i sprzedawajmy tam drogo!!! :)

SMCR AKR

50

sluchajcie temat jest co i gdzie jest drogie a nie kto ile zarabia i na co moze sobie pozwolic. Ja pisze ,ze u mnie drogo( niekoniecznie dla mnie) ale np, gdyby ktos chcial sie wybrac kiedys do Norge to takie sa ceny.

KTM 690 SMC-sprzedany:)
Szukam-kupie Honde CR-CRF w pelnej specyfikacji SM odpicowana cena do 35tys

51

A już chciałem jechać do Ciebie, mój drogi ;-)

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

52

mysle ,ze na przyszly sezon juz sie nie wymigasz:)), tak to zorganizujemy ,ze nie bedzie drogo!!!

53

a tak na marginesie to najdrozsze w zyciu sa bledy za ktore czasami trzeba placic bardzo dlugo:((

54

Widze że temat sie bardzo szybko rozwija wiec tez cos od siebie dodam.. W tym sezonie ruszylem moja LC4 w trase ponad 300km (do zakopanego) i po przejechaniu ok 70km uznalem że to jednak prawda że SM sie nie nadaja do turystyki wiec zawrocilem hehehe. Pomyslalem sobie że musze kupić w przyszlym sezonie drugie moto- podobaja mi sie adventure 990 ale nie wiem czy kupie bo cholernie DROGIE są:)

http://www.youtube.com/watch?v=0XLmYxAXYnU

55 Ostatnio edytowany przez tabul (2012-09-12 20:52:53)

ricko napisał/a:

Widze że temat sie bardzo szybko rozwija wiec tez cos od siebie dodam.. W tym sezonie ruszylem moja LC4 w trase ponad 300km (do zakopanego) i po przejechaniu ok 70km uznalem że to jednak prawda że SM sie nie nadaja do turystyki wiec zawrocilem hehehe. Pomyslalem sobie że musze kupić w przyszlym sezonie drugie moto- podobaja mi sie adventure 990 ale nie wiem czy kupie bo cholernie DROGIE są:)

a Twój post to co ma wspólnego z tematem ??
ps. na zlot PszczelaRz AGH przyjechał LC4 w jeden dzień 600km więc proszę Cie ! To Ty się nie nadajesz !

56

kredyty mieszkaniowe drogie

Husaberg FS 650

57

Kobiety drogie

READY TO >> TERROR

58

kobiety za pieniadze tez drogie?

Honda XR650R w jedynej słusznej wersji SM - SXV Forks, Magura caliper