Odp: Supermotowy Terror Warszawy
a on lata?
i o co chodzi "wstepnie na 10"?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 47 48 49 50 51 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a on lata?
i o co chodzi "wstepnie na 10"?
na 19 sorki - niby tak ma ochote sie spotkac
oke...wiec jakby cos to czekamy na telefon...bedziemy sprawdzac kolo 18.30-19
ja niestety mogłem wyruszyć dopiero o 20:00 więc się nie załapałem i latałem samemu :( może jutro lub w weekend będę miał więcej szczęścia i polatam z Wami.
Panowie dziś taka pogoda że aż szkoda jej zmarnować. O której ustawka?
Wczoraj na mieście wpadłem w ręce organów sprawiedliwości. Mandat kredytowy w wysokości 300 złociszy. :((
Z rozmowy z szanowną władzą, dowiedziałem się o akcji... której celem jest umilenie nam życia.
Częste kontrole bo... społeczeństwo się skarży.
A dzisiaj oczywiście ustawka:)
Ja dzisiaj lajtowo latam :P wyłącznie po ogródkach piwnych, spod parasola pod parasol :D
hehehe no właśnie widziałem że jakoś wolno wracaliście :)
Wczoraj na mieście wpadłem w ręce organów sprawiedliwości. Mandat kredytowy w wysokości 300 złociszy. :(( Z rozmowy z szanowną władzą, dowiedziałem się o akcji... której celem jest umilenie nam życia. Częste kontrole bo... społeczeństwo się skarży. A dzisiaj oczywiście ustawka:)Ja dzisiaj lajtowo latam :P wyłącznie po ogródkach piwnych, spod parasola pod parasol :D
Seba za co ten mandat ??? Czyżbyś tablice z Duka też na plecak przełożył :P
Eeee jak zwykle za niewinność :P
Dziś 20.30?
A ktos gania wczesniej??np za godzine w centrum??
Ja już jeżdżę:)
Ale docieram docieram docieram...
przekazuje za scigacz.pl:
Dzisiaj w godzinach wieczornych i w nocy, po raz kolejny warszawska drogówka przeprowadzi akcję kontroli motocykli
Podobnie jak to miało miejsce niedawno w Poznaniu, także warszawska drogówka postanowiła wczoraj przyjrzeć się bliżej jednośladom. Funkcjonariusze przeprowadzili akcję sprawdzania motocykli. Patrole, zarówno motocyklowe jak i w radiowozach ustawiły się w kilku miejscach miasta. Sprawdzany był ogólny stan maszyn, ogumienia, głośność wydechów oraz oczywiście dokumenty. Kontrolowana była również trzeźwość kierujących. W wyniku akcji niektórzy kierowcy musieli pożegnać się z dowodami rejestracyjnymi do swoich maszyn.
Jak dowiedział się Ścigacz.pl akcja sprawdzania jednośladów będzie przeprowadzana również w piątek w godzinach wieczornych i w nocy w Warszawie. Jeżeli zatem wybieracie się dzisiaj gdzieś swoim jednośladem, przed wyjazdem upewnijcie się, że w razie kontroli policjanci nie będą mieli się do czego przyczepić.
http://www.scigacz.pl/Uwaga,polowan...
przekazuje za scigacz.pl:Dzisiaj w godzinach wieczornych i w nocy, po raz kolejny warszawska drogówka przeprowadzi akcję kontroli motocykliPodobnie jak to miało miejsce niedawno w Poznaniu, także warszawska drogówka postanowiła wczoraj przyjrzeć się bliżej jednośladom. Funkcjonariusze przeprowadzili akcję sprawdzania motocykli. Patrole, zarówno motocyklowe jak i w radiowozach ustawiły się w kilku miejscach miasta. Sprawdzany był ogólny stan maszyn, ogumienia, głośność wydechów oraz oczywiście dokumenty. Kontrolowana była również trzeźwość kierujących. W wyniku akcji niektórzy kierowcy musieli pożegnać się z dowodami rejestracyjnymi do swoich maszyn.Jak dowiedział się Ścigacz.pl akcja sprawdzania jednośladów będzie przeprowadzana również w piątek w godzinach wieczornych i w nocy w Warszawie. Jeżeli zatem wybieracie się dzisiaj gdzieś swoim jednośladem, przed wyjazdem upewnijcie się, że w razie kontroli policjanci nie będą mieli się do czego przyczepić.http://www.scigacz.pl/Uwaga,polowan...
Całe szczęście że siedzę dzisiaj wieczorkiem w domu - dziobal tłumiki ma za głośne raczej. :/
Eeee jakie kontrole? :P
Dopiero wróciliśmy, rozjechaliśmy się o 2.30.
Nakręciliśmy po centrum 130 km. i było naprawdę "czysto"
Ale... tylu motocykli na mieście to jeszcze nie widzieliśmy. :D
Przez chwilę było nas 8 sztuk, potem odpadli kolejni i zakończyliśmy w 4 ;)
Ps. Niech żałuje ten kto w domu siedział. :P
Strony Poprzednia 1 … 47 48 49 50 51 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.099 sekund, wykonano 43 zapytań