Odp: WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Ja jutro chyba wpadam do wrocka troche poterroryzować koło 11 jak pogoda dopisze ktoś reflektuje?
EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Strony Poprzednia 1 … 41 42 43 44 45 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja jutro chyba wpadam do wrocka troche poterroryzować koło 11 jak pogoda dopisze ktoś reflektuje?
Panowie,
znalazłem w końcu jakiegoś sprzęta niedaleko wrocka i tutaj moja prośba czy podskoczył by ktoś ze mną rzucić fachowym okiem na jego stan techniczny bo wizualnie prezentuje sie ładnie ale niestety moja wiedza sie na tym kończy.Dokladnie moto znajduje sie koło dzierzoniowa. Będę wdzięczny za pomoc no i oczywiście stawiam jakiegos bidona :).
linka daj, może ktoś zna.
[url]http://allegro.pl/ktm-supermoto-640-i2548643111.html[/url]
Ponawiam prośbę. Jeśli komuś za mało flaszka to zapłacę za fachową radę:) samemu nie opłaca mi sie jechac. Proszę Was o pilną pomoc. :)
za daleko od Wrocka raczej, ale znam jednego wałkarza z tej miejscowości. Zapytaj się gościa jak się nazywa i napisz mi na PM :D
Z transportem nie ma problemu mogę zabrać autem . Tylko żeby ktos pojechał . Myślisz , że to ten sam którego znasz ? Bo miejscowość raczej dużą nie jest. Dobra zadwonie i zapytam sie jak ma na imię :D
Tak teraz patrze z loginu na allegro (mariusz171082) wynika ,że kolezka ma na imię mariusz mówi Ci to coś?
lata ktoś jutro ?
jak by co to budzić mnie rano
792-56-47-68
kto chce jechać w sobotę na tor do kisielina? Na 90% mam jedno miejsce na przyczepie.
koszty:
- 60zł paliwo do fury
- 25zł przyczepa (+10/15zł za pasy jak nie masz)
- 80zł za 4 godziny jazdy na torze, ew. jak będzie dobrze szło można zostać na cały dzień wtedy 120zł.
kto jest chętny dzwonić 512 021 708
[url]http://www.youtube.com/watch?v=ERChf3CzPEw[/url]
wczoraj, wieczorem ok 22 ktos rozbil sie zolta drz'ta na skrzyzowaniu powstancow/jaworowej we wroclawiu. wiadomo kto?
jutro ktoś coś? między 18 a 20?
lece na miasto, jak cos to dzwonic 512021708
lata ktoś ??
Strony Poprzednia 1 … 41 42 43 44 45 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 58 zapytań