Odp: Jak zacząć przygodę z SM ??
Za 14 000 kupisz dobre lc4 :]
Czy tej yamashki nie sprzedaję ktoś z forum?
http://www.allegro.pl/item675787748_yamaha_xt_600_supermoto_xt600_660.html
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Jak zacząć przygodę z SM ??
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Za 14 000 kupisz dobre lc4 :]
Czy tej yamashki nie sprzedaję ktoś z forum?
http://www.allegro.pl/item675787748_yamaha_xt_600_supermoto_xt600_660.html
Karpiks wysłalem ci na poczte swoja oferte :)
Ok, ale czy KTM'y nie są drogie w utrzymaniu ?? :/
Chodzą plotki, że playstation jest tanie w utrzymaniu...
teraz jest bardzo dużo zmieników wiec ceny są takie same w utrzymaniu jak w innym moto :)
^$%#
Dobra ale teraz na poważnie. Supermoto 125 rocznik od 2000r. wzwyż w miarę dobre pojęcie z biegami itd już mam i cena około 8.000 zł zna ktoś coś takiego ??
^$%#
No będę szukał na allegro ale mi chodzi o to co jest dobre. Wy już w tym siedzicie i sie znacie czy lepiej kupić np. yamahe dt 125 sm czy coś innego itd. Ja się nie znam co lepsze :P Najchętniej wolałbym coś większego ale ogólnie nie jestem jeszcze dość doświadczony. Tylko podajcie mi jakiś dobry rodzaj motoru a ja będę go szukał na allegro itd. gdzie się da. :/
^$%#
ogolnie to tu niewiele osob jeszcze na 125 lata. wiec jedynie po firmie mozemy polecic
Znaczy w moim wieku żeby jeździć legalnie to albo odczekać rok i zrobić prawko albo zarejestrować na 50 xD A ja chce jeździć legalnie z papierami, wiecie jak to jest. To jaką markę polecacie ?? Interesuje mnie yamaha dt 125x ale nie wiem czy skrzynia się nie sypie itd. itp. :/ Po prostu jeszcze za mało w tym siedze :)
chcesz sprobowac swoich sił na torze czy kupic uzytkowe supermoto?
bo jelsi chcesz cos bardziej ekstremalnego to raczej ktm, husqvarna. a jelsi ma byc uzytkowe to dt125 x bedzie dobre
Kupuj DT nic innego dobrego nie dowiesz.
No chyba że MZ 125 SM ale to już 4T niby tylko 18km ale przynajmniej mniej pali. A zabawy naprawdę jest dużo.
Sam miałem DT 125 a'la SM (sam przerabiałem) i ci powiem że naprawdę dawało rade. Kupuj DT albo czekaj na 18 lat i kupuj DR-Z lub KTM LC4
Majac niezbyt duze fundusze skup sie na tym, zeby znalezc w miare mlody, swiezy i w dobrej kondycji motocykl. Kwestia enduro czy supermoto wg mnie nie jest dla Ciebie najwazniejsza. Co wiecej uwazam, ze enduro byloby lepsze, bo bardziej uniwersalne a dodatkowo nie masz uprawnien wiec lepiej latac po lasach, gdzie policja nie jezdzi :) No i endurakiem tez przeciez mozesz jezdzic po asfalcie kiedy najdzie Cie taka ochota. Uwazam tez ze w Twoim wieku motocykl typu 50 lub 80 w 2suwie to naprawde nie jest za malo a w sam raz. Bedziesz sie szybciej uczyl techniki ktora przyda ci sie w przyszlosci. Jestes mlody i masz cale zycie zeby jezdzic duzymi motocyklami :) Poza tym za ta sama kase kupisz mlodszy motocykl w lepszym stanie niz gdybys rozgladal sie za 125 a i czesci zamienne beda tansze (kup tylko popularny model) no i spalanie mniejsze. No i ostatnia zaleta, bedziesz jezdzil legalnie, wiec znika stres ze w razie wtopy z policja bedziesz mial klopoty ty i twoi rodzice! Sam zdecydujesz co wybrac ale zrob to madrze i nie daj sobie wmowic, ze prawdziwy motocykl to co najmniej 600. Wybierz madrze i miej z tego przyjemnosc zamiast olbrzymich wydatkow. No i pamietaj o ubraniu (kask, kutka, buty to minimum)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Jak zacząć przygodę z SM ??
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 72 zapytań