Odp: KTM 380 EGS by hacker33
musze zainwestowac w taki licznik. Jak on działa? liczy czas od włączenia do wyłączenia, czy rzeczywiste mth z uwzglednieniem obrotow ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » KTM 380 EGS by hacker33
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 60 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
musze zainwestowac w taki licznik. Jak on działa? liczy czas od włączenia do wyłączenia, czy rzeczywiste mth z uwzglednieniem obrotow ?
Działa zajebiście.
A liczy tak jak wszystkie licznik czas od włączenia do wyłączenia silnika.
no to trochę się zdziwiłem wyborem licznika bo:
Supermoto się zapierdala i tam nie ma czasu patrzeć na coś takiego jak zegary.
Natomiast jeżeli myślisz o jakiejś 450 to naprawdę uwierz mi, że nie będziesz miał czasu patrzeć na zegary. A tego typu sprzęt wkręca się i spada z obrotów tak wściekle, że tak naprawdę patrzenie na obrotomierz było by mocno nie miarodajne.
:)
obrotomierz używam do regulacji gaźnika - niedoceniona pomoc
Tłumik FMF Powercore 2
kiedy go złożysz do kupy??
czekam tylko na części z KTM-a.
mam wielką nadzieję, że jutro będą bo czekam już drugi tydzień, a jest tam wszystko co mi zostało do złożenia
to , że będzie zajebisty to już wiem , ciekawi mnie tylko ile centymetrów będzie miał wir w baku i jak szybko będzie się kurczył :D
czekam tylko na części z KTM-a.
mam wielką nadzieję, że jutro będą bo czekam już drugi tydzień, a jest tam wszystko co mi zostało do złożenia
Widzę, że nie tylko mi się wydłużyło składanie sprzętu o jakieś 2 miechy może 3 przez terminy dostaw śrubeczek w ktmie. Za to rzeczy z powerpartsa dochodzą w 3-4 dni robocze! a tak z ciekawości w którym ktmi'e zamawiałeś? : P
u siebie w Rapidzie
Mam już prawie wszystko, kilka duperel będzie w przyszłym tygodniu.
Więc projekt można kończyć:)
Czekamy, czekamy z niecierpliwością !! Składaj i wrzucaj filmik z first run'u :D
hacker mam do ciebie prośbę,widzę że jesteś świeżo po zakupach w ktm czy możesz porównać ceny z tej strony [url]http://cyclehuttktm.com/FicheFinderNew/FicheFinder.aspx[/url] z cenami jakie zapłaciłeś w polsce?
W Polsce ceny wychodzą tak samo, jedne są tańsze jedne troszkę droższe.
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 60 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » KTM 380 EGS by hacker33
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 62 zapytań