Odp: Uwaga !!! OSZUST na forum
do mnie też pisał, że chce kupić moją Huskę i że ma tam ileś kasy i potem dopłaci itd..
Żeby dodać sobie wiarygodności oferował, że chętnie obejrzy dla mnie jakiś sprzęt w Warszawie :) Ciekawy sposób na życie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Uwaga !!! OSZUST na forum
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
do mnie też pisał, że chce kupić moją Huskę i że ma tam ileś kasy i potem dopłaci itd..
Żeby dodać sobie wiarygodności oferował, że chętnie obejrzy dla mnie jakiś sprzęt w Warszawie :) Ciekawy sposób na życie.
Hehe:) Spójrzcie na 13 post... [url]http://forum.supermoto.pl/topic20751-czesci-husqvarna-te-410-e-2001.html[/url] Do mnie też pisał prywatne wiadomości... ale już nie będę cytować. Sąsiad masz nosa:) Grunt,że wycieczka udana:)
moja husqe tez chcial kupic na raty,ale ja od poczatku nie wierzylem w takie akcje !!! przed chwila jeszcze dostalem eske na koma z zagranicy ze ktos jest zainteresowany moja husqa, :) widze ze wyjebki sie ladnie rozwijaja
jeśli typ jest z Warszawy to chetnie dołacze sie do obicia mu ryja, takich skurwieli trzeba tępić ...
zabierzcie gołpro , o 17 jestem po pracy tak wiec z towarowej mogę się zabrać , jeśli wynajmiecie forumowego autosana na wycieczkę
makospoz, u mnie tak samo z ratami cinka jak i typem z UK :P
premierze, jak żyć ??? :D
jeśli typ jest z Warszawy to chetnie dołacze sie do obicia mu ryja, takich skurwieli trzeba tępić ...
Zawsze mogę napisać mu,że zdecydowałem się na sprzedaż a za rogiem... jest miejsce na autosan z chętnymi do "reprymendy"...;)
premierze, jak żyć ??? :D
krótko ...
Franz napisał/a:jeśli typ jest z Warszawy to chetnie dołacze sie do obicia mu ryja, takich skurwieli trzeba tępić ...
Zawsze mogę napisać mu,że zdecydowałem się na sprzedaż a za rogiem... jest miejsce na autosan z chętnymi do "reprymendy"...;)
teraz to moze być z tym ciężko bo ten pawian pewnie też czyta te wpisy ...
Walcie Typa na pizde!!!
[url=http://www.fotosik.pl][/url]
To ja sie pytam czemu kutas nie ma jeszcze bana?
Taak a ja się pytam - GDZIE BYLI RODZICE?!!!
A może sam zainteresowany coś zechce dodac na swoją obronę ?? ;>
Gdybym mógł chodzić to też bym się stawił na jatce :) W ryj dać moge dać :)
Już raz miał sprawę z innego forum, mam jego dane prosto z akt ;)
w tym linku co podałem w temacie tez jest warszawski adres, to są te same? sprawdzałeś w gooo maps?, bo pod tym adresem to jedynie w chowanego można się pobawić ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Uwaga !!! OSZUST na forum
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 78 zapytań