391

Odp: Zlot Sudety 10-12.08.2012

Teraz chciałbym podziękować całej ekipie. Było zajebiście :)
Mam nadzieję że na następny rok spotkamy się przynajmniej w tym samym składzie :)

jak jechałem w tamtą stronę te 600 km to miałem pewne obawy, że będzie dziwne towarzystwo albo nie będę pasował. A tu wszystko na odwrót i spoko :)
Mario . Trasa idealna . Pomimo deszczu w sobotę, widoki zrekompensowały wszystko :)

Dzięki wszystkim za zajebisty weekend i do następnego
trzymajta się   :)

Czemu ten Pan pojechał? - https://bit.ly/2VlprSp

392

Jak wyjeżdżałem z Niedzwiedzicy tak koło 17, to w centrum stały przyczajone pały, dzwoniłem do wszystkich ale pewnie zapierdalaliście jeszcze. Nie było  akcji z nimi ?

exc 400                 www.oklejsie.pl

393

Nie, byliśmy nieuchwytni podzieleni na dwie grupy (niechcący) a do misia wpadliśmy pare minut po 18 może przed 19 , ja osobiście policje widziałem raz jak staliśmy na orlenie , to przejechali octavią . Chłopaki mówili , że w sobotę widzieli tylko lodówę . Ku wa tyle hałasu tyle kilosów i praktycznie zero pasiaków , cudowne miejsce , cudowne , chyba będę szukał tam żony co by się osiedlić w raju usianym zakrętami .
PS Tomek jak sobie przypomnę zakręt to to też było w jakiś sposób piękne haha bo wyszliśmy z niego bądź co bądź zwycięsko :P

motoslide.com

394

Policji trochę było. Osobiście widziałem 5 radiowozów. W drodze powrotnej z karpacza miałem sytuację, że przy jednym radiowozie jechałem na kole... :/ na szczęscie się nie doczepili :)

Panowie, panowie. Udało mi się ukończyć trailer do filmiku z Sudet. Jest to hm.... przygotowanie się do wyjazdu hehe :D

[url]http://www.youtube.com/watch?v=jwV49BTQSHA[/url]

Teraz zabieram się za konkretny film :)

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

395

Bartek to prawda i dużo dużo szczęścia w tym było, ja już miałem przypał na tym winklu jak lecieliśmy do góry. Wczoraj miałem max adrenaliny nawet nie poczułe, ale dziś napierdala mnie kolano okrutnie. Będzie co wspominać.

396

ale tak bardzo dobrze mi się jechało za tobą i Mariem mieliśmy bardzo podobne tory jazdy

motoslide.com

397

juz chyba nie ma nic do dodania. oprocz dziwnego incydentu z wywroconymi motungami na piczepie bylo idealnie. dzieki i pzdr dla calej ekipy, szczegolnie dla mario i seweryna. na szczescie z wroclawia mamy bllisko, wiec powrot pewnie bardzo niedlugo..

drz400e/sm

398

daniken napisał/a:

Policji trochę było. Osobiście widziałem 5 radiowozów. W drodze powrotnej z karpacza miałem sytuację, że przy jednym radiowozie jechałem na kole... :/ na szczęscie się nie doczepili :)

Panowie, panowie. Udało mi się ukończyć trailer do filmiku z Sudet. Jest to hm.... przygotowanie się do wyjazdu hehe :D

[url]http://www.youtube.com/watch?v=jwV49BTQSHA[/url]

Teraz zabieram się za konkretny film :)

Trailer zajebisty :)

wzium?

399

Dzisiaj jeszcze kilku chłopaków w Nowej Rudzie widziałem :)

MZ SM 125 & DT 125 RE

"Żadne zakazy nie zniszczą Naszej pasji"
"WRC is for boys, group B was for men"

400

Do środy paru zostało.

Młody ty też miałeś dużo szczęścia. Raz jak za tobą jechałem to mi włosy demba stanęły.

401 Ostatnio edytowany przez wojtekmz (2012-08-13 21:29:08)

Mi nie raz adrenalina podskoczyła do maksymalnego poziomu przez te zakręty, ale i tak było fajnie, z każdym kilometrem jest lepiej :)
Chcąc za wami nadążyć musiałem się dobrze rozpędzić, a zaraz zakręt i parę razy się zdarzyło, że wjeżdżając w winkiel miałem kilka km/h za dużo.

MZ SM 125 & DT 125 RE

402

wojtekmz napisał/a:

Mi nie raz adrenalina podskoczyła do maksymalnego poziomu przez te zakręty, ale i tak było fajnie, z każdym kilometrem jest lepiej :)
Chcąc za wami nadążyć musiałem się dobrze rozpędzić, a zaraz zakręt i parę razy się zdarzyło, że wjeżdżając w winkiel miałem kilka km/h za dużo.

Są nagrane Twoje kaskaderskie wyczyny :D
Filmiki powinny byś mega, było pare akcji :)
Pozdro

-----------------------------
XT500 -> 625SMC -> WR426 -> EXC200 -> Hornet 600 -> CBR 954RR -> Speed Triple 1200 RS

403 Ostatnio edytowany przez wojtekmz (2012-08-13 23:16:20)

Ogólnie pechowy dzień, pierwsze lusterko poleciało na podwórku przez psa, a drugie... kto widział to widział :D W przyszłym roku będzie lepiej :d A swoje wyczyny sam z chęcią zobaczę :)

MZ SM 125 & DT 125 RE

404 Ostatnio edytowany przez MajkiWroc (2012-08-13 23:19:45)

figiel napisał/a:

mowa o tych harlejofcach ? [url]http://youtu.be/wpm6MZayDuU[/url]

a ten ziomal co na końcu wystartował to co to za dawca? :x behehehe :)

p.s. pszczelarz PW

KTM 640 LC4 2000r SM | Wheeeeeeeeeeeeeeeeelie ;)

405

Joł.
Siedzę od 7 w robocie i jeszcze dzwoni mi w uszach...
Wczoraj z Jerym Kanzasem i Sewim nakrecone ponad 300 po górach.
W sumie mój licznik pokazał 945km... Tak więc grubo było :)