Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
tabul, smutne, ale prawdziwe...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 84 85 86 87 88 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
tabul, smutne, ale prawdziwe...
Nie wiem, kutfa, muszę się wyżalić: rękę rozwaliłem, pociąłem mięsień, mam gips. Pogoda piękna, a ja mam polatane na ~5 tygodni. Diabli nadali, akurat latem:/
PS. Nie wyrżnąłem na moto. Poleciałem na schodach i wylądowałem ręką na szklanej butelce.
Wylewanie wkurwu mode off
Pocięty mięsień to chujówka :/
uuuuu ... witaj w klubie .... ja wsiadam na moto za +/- 3 tyg
Nie wiem, kutfa, muszę się wyżalić: rękę rozwaliłem, pociąłem mięsień, mam gips. Pogoda piękna, a ja mam polatane na ~5 tygodni. Diabli nadali, akurat latem:/
PS. Nie wyrżnąłem na moto. Poleciałem na schodach i wylądowałem ręką na szklanej butelce.
Wylewanie wkurwu mode off
RR Ty to masz pecha ;|
Zdrówka!
Tak to jest po pijaku :)
Wracaj do zdrowia!
Nie po pijaku, po ciemku:P Ehh, a za oknem pogoda idealna na latanie.. Kręćcie filmiki z jazd to sobie przynajmniej popatrzę jak inni śmigają;]
No witamy z klubie :)
Ja mam noge juz 6 tydzien w gipsie i w poniedzialek mi sciagaja :)
uu, też lipa. Dobrze, że już wkrótce pojeździsz;]
Potrzebuje pomocy. !!!! :D
Jakiś czas temu ktoś tu wrzucał zdjęcia najazdów aluminiowych do sprzedania. Nie pamiętam... kto, gdzie i w jakim temacie. :(
Cholernie tego potrzebuje.
Może się któremuś z was przypomni gdzie to było i kto to miał. Jeśli jeszcze ma :(
Oczywiście przeszukałem kategorię "sprzedam" to było chyba dorzucone dodatkowo przy okazji jakiegoś innego ogłoszenia.
Jak nie znajdziesz zerknij do Larssona, kiedyś oglądałem takie najazdy u nich w całkiem przystępnej cenie, jakby co mam kumpla który tam pracuje.
Potrzebuje pomocy. !!!! :D
Jakiś czas temu ktoś tu wrzucał zdjęcia najazdów aluminiowych do sprzedania. Nie pamiętam... kto, gdzie i w jakim temacie. :(Cholernie tego potrzebuje.
Może się któremuś z was przypomni gdzie to było i kto to miał. Jeśli jeszcze ma :(Oczywiście przeszukałem kategorię "sprzedam" to było chyba dorzucone dodatkowo przy okazji jakiegoś innego ogłoszenia.
Tadzik z tego co kojarzę.
Dzięki Łukasz i dobrze kojarzyłeś :D
prześledziłem wszystkie posty Tadzika i to on wystawiał najzd ale myślałem... hm... że najazd był nieco tańszy. :(
Żółwik, masz PW, może tak spróbuję :)
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/812/kryzys.jpg/][/url]
pomóżcie grecji, przecież mają kryzys !!!!
Strony Poprzednia 1 … 84 85 86 87 88 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.101 sekund, wykonano 46 zapytań