Odp: Zlot Sudety 10-12.08.2012
Jak by ktoś potrzebował się kontaktować to to mój nr tel 693 206 060 Bartek miejsce masz tak samo seba ty tylko ogarne do końca furke :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Zlot Sudety 10-12.08.2012
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 34 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak by ktoś potrzebował się kontaktować to to mój nr tel 693 206 060 Bartek miejsce masz tak samo seba ty tylko ogarne do końca furke :)
Mam od chu... dobrych tyłów i jest w czym przebierać. Już się o opene nie martw :D
Dobra to wpadnę do Ciebie Wujek tak we wtorek/środę ... bede dzwonił .
No to Marcin ogarniaj furę ;=) i do zoba u mnie
Jest opcja byśmy z Ponczem na 4 sprzęty polecieli. Ja tylko dołożę 3 szynę do przyczepki i jedno moto na pakę :)
zadzwonię do ciebie za pare minut teraz muszę spadać
1. SFMario
2. JERY -potwierdzam o ile kanzasowi moto nie nawali
3. SuperMocarz – potwierdzam
4. kwkm
5. 77kansas -potwierdzam jeżeli Jery mnie zabierze i moto nie nawali
6. Barteksm
7. gajos
8. dukeSebo
9. Radzio
10. qnik
11. Peka
12.Walec
13. Daniken - bENde ! :p
14.wojtecki
15. Majki - potwierdzam
16. bbuh
17. ziela
18. Ponczo - Będee jak tomili jones w ściganym :)
19. JACA potwierdzam
20. Koso
21. Pszczelarz - jak wszystko dotrze. Może na dłużej jak ktoś zostanie
22. Majkmen
23. Malysowa - jak na razie brak możliwości transportu (może ktoś z bliższych-dalszych okolic Skierniewic ma miejsce?).
24. Beret – Potwierdzam
25. Tabul - zrobię wszystko co w mojej mocy aby być;)
26. Glacaa1
27. Husaj
28. Olaff + kumpel jako transport :D
29. Kowal
30. Grzesiek na dzień dzisiejszy na 50%
31. Quban - potwierdza (napewno) :D
a więc opcja jest taka z tym hakiem nie wypali :/ więc pozostaje tylko mi powiedzieć że mogę wziąć tylko jedną osobę ze sobą :(
Dupa blada :( Montuje hak do Astrolota i lecimy na 3 fury.
ok przyjąłem , czyli co lecimy składem drz crf i dr
Wybrałbym się nabić z wami kilka km, bo mieszkam prawie na miejscu, ale niestety z moją jazdą i 125ccm bym był tylko bardzo dobrym spowolnieniem, może w przyszłym roku ;d
Wybrałbym się nabić z wami kilka km, bo mieszkam prawie na miejscu, ale niestety z moją jazdą i 125ccm bym był tylko bardzo dobrym spowolnieniem, może w przyszłym roku ;d
Jeśli masz blisko to zawsze możesz wpaść... jeśli nie nadążysz to przynajmniej przybijesz z nami piątkę. :D
a więc opcja jest taka z tym hakiem nie wypali :/ więc pozostaje tylko mi powiedzieć że mogę wziąć tylko jedną osobę ze sobą :(
To jak? Masz w takim razie jedno miejsce?
Ja cały czas szukam transportu.
Macie Panowie jakiś plan, w który dzień gdzie będziecie jeździć? Bo tak jak wcześniej pisałem, jakbym tylko dał radę nadążyć, to bym z Wami trochę pojeździł, tylko bym musiał wiedzieć kiedy i gdzie. Sudety, a dokładniej Góry Sowie w znacznym procencie zjeździłem na moto, więc sporo dróg znam.
Mam proste pytanie. Czytajac ogolnie forum mozna by powiedziec, ze wiekszosc z was zapierdala. Biorac pod uwage, ze ja nie jezdze tak dobrze oraz nie mam typowego supermoto czy mam szanse za wami nadazyc i dac rade w terenie, w ktorych ewentualnie byscie smigali? Bo to w sumie jedyne ale dlaczego sie waham zeby jechac.
A kolejna sprawa to jest czy leci ktos na SM z Katowic a jesli nie to czy moze mi ktos zabrac graty do auta zebym mogl jechac na moto za kims, np za Jaca itd bo czytalem ze na Chudowie sie ustawiacie.
Mam proste pytanie. Czytajac ogolnie forum mozna by powiedziec, ze wiekszosc z was zapierdala. Biorac pod uwage, ze ja nie jezdze tak dobrze oraz nie mam typowego supermoto czy mam szanse za wami nadazyc i dac rade w terenie, w ktorych ewentualnie byscie smigali? Bo to w sumie jedyne ale dlaczego sie waham zeby jechac.
A kolejna sprawa to jest czy leci ktos na SM z Katowic a jesli nie to czy moze mi ktos zabrac graty do auta zebym mogl jechac na moto za kims, np za Jaca itd bo czytalem ze na Chudowie sie ustawiacie.
Być może się komuś narażę (nie zadzieram nosa, a tylko staram się koledze odpowiedzieć) ale zapewniam Cię, że nie wszyscy w terenie zapierdalają. ;) Podobnie też jest na asfalcie. ;)
Moim zdaniem (skoro cieszymy się twoim niesprzedanym motocyklem) przyjedz i nie martw sie na zapas. Najwyżej się podzielimy na dwie grupy i nie chodzi tu tylko o zapierdalanie, a o usprawnienie naszych przelotów.
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 34 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Zlot Sudety 10-12.08.2012
Wygenerowano w 0.067 sekund, wykonano 71 zapytań