Odp: Zlot Sudety 10-12.08.2012
nie. nie ma czekania. jest zapierdalanie :)
Triumph Speed Triple 2010 SE
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Zlot Sudety 10-12.08.2012
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 34 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie. nie ma czekania. jest zapierdalanie :)
My dopiero o 15 wystartujemy, jedziecie z Wrocka na Swidnicę, Wałbrzych czy bezposrenia z Swidnicy przez te dupówy ciśniecie.
Mocarz. Zmuszasz mnie do przypomnienia Ci, po kogo musielismy wracac o 14 bo byl w takim stanie ze kolka boczne byly by potrzebne gdyby chcial wyjechac o ustalonej godzinie :P
Mocarz. Zmuszasz mnie do przypomnienia Ci, po kogo musielismy wracac o 14 bo byl w takim stanie ze kolka boczne byly by potrzebne gdyby chcial wyjechac o ustalonej godzinie :P
haha :D
My dopiero o 15 wystartujemy, jedziecie z Wrocka na Swidnicę, Wałbrzych czy bezposrenia z Swidnicy przez te dupówy ciśniecie.
W tamtym roku jechaliśmy przez Wro, lepsza droga.
A ja dzisiaj cały dzień kursowałem od warsztatu do warsztatu i kilka razy do sklepu. Ale jest, już wszystkie graty mam!! Korba, tłok, łańcuszek, komplet uszczelek... na poniedziałek bedzie silnik. Szybkie wrzucenie go w ramę, zalewamy mineralnym 100 km. rwanym tempem, spuszczamy mineralny i zalewamy właściwym.
No i kuurwa łogień... na nikogo nie będę czekał ;)
Ale ja chce tylko zebyscie ze startem poczekali. Potem sobie dam rade :P
Jery, wiemy o co chodzi :D Ja tak ogólnie do tych co myślą że będą sobie na samym końcu zamulać :)
Mamy plan wyruszenia z samego rańca... ale jak jest to wszyscy wiemy. A do pokonania 420 km. Więc Jery nie licz na cud i nie myśl, że ty taki ostatni będziesz. ;)
Mario ucichł... pewnie siedzi przy mapach obmyślając najbardziej wymagające trasy południowej Polski ]:-> Taki Supermotowy RedBull Romaniacs...
Mario ogarnia temat wzorowo. Mozna by pomyslec nad znakiem sygnalem ." Kto chce moze wyprzedzic i pozapierdalac" i "nie cisnac bo traska kuszaca, ale niepewna bo pelno syfu itd" W zeszlym roku tak mialem, ze chcialem wyprzedzic i troche pocisnac a tam na zakretach pelno piachu. Dobrze ze Mario uprzedzil i sie nie zdecydowalem.
A jedzie ktoś ze Szczecina może?
ja jeszcze nie wiem, wszystko zależy od przyszłego tygodnia, strasznie marny ten miesiąc, prawie nie ma roboty:(
ja jeszcze nie wiem, wszystko zależy od przyszłego tygodnia, strasznie marny ten miesiąc, prawie nie ma roboty:(
a myślałem że na żywo oblukam gasa bo już prawie go kupiłem tylko mnie ubiegłeś
Mario ogarnia temat wzorowo. Mozna by pomyslec nad znakiem sygnalem ." Kto chce moze wyprzedzic i pozapierdalac" i "nie cisnac bo traska kuszaca, ale niepewna bo pelno syfu itd" W zeszlym roku tak mialem, ze chcialem wyprzedzic i troche pocisnac a tam na zakretach pelno piachu. Dobrze ze Mario uprzedzil i sie nie zdecydowalem.
Tak też można zrobić tym razem... jeden leci przodem, a my go obserwujemy i co jakiś czas się zmieniamy. Zresztą takie tematy to już na miejscu .
Jol.
Tak siedze i ogarniam ale siebie po wczorajszym grillu w garage :p
Co do dojazdu to spokojnie podam w przyszlym tyg szeczogl dla tych co jeszcze nie byli.
Trasy na pt i sobote mam ogarniete i mam nadzieje ze juz nie bedzie padalo bo po wczorajszej ulewie znowu jest syf :(
Na pt i so mam niespodzianki drogowe zaplanowane :Tak wiec bez tsresu prosze :p
Chłopcy drodzy. Nie mam zamiaru:
Spić się jak świnia - nie będzie żaden przymuł miał kawalerskiego wiec nie będę ciepłej wódki pił i szprotów z puszki wyjadał
Czekać na Jerego bo przyjechałem tam pojeździć :)
Wlec się w ogonie, albo jechać czyimś tempem
Zostać pogryzionym przez komary
Wyjebać się.
Ot i taki to plan i założenia na Chatę Misia 2012.
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 34 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Zlot Sudety 10-12.08.2012
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 74 zapytań