Odp: Tor Toruń
Wypad sobotni bardzo udany ! do następnego pany :]
Dany foto cuś ? :]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 49 50 51 52 53 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wypad sobotni bardzo udany ! do następnego pany :]
Dany foto cuś ? :]
My też własnie wrocilismy :)
Szkoda że nie udało nam sie spotkać dany :)
To szkolenie prowadził gierwi :D
My też własnie wrocilismy :)
To szkolenie prowadził gierwi :D
Będą jeszcze okazje dopoznania się i wspólnego latania.
Jestem na pewno w przyszłym tygodniu.
Dziś byliśmy na tym krosowym torze, całkiem spoko, jednak na małych kołach troche cięzko, górki są utwardzone wiecc skakać sie da, reszta toru raczej odpada :)
kusloncu napisał/a:My też własnie wrocilismy :)
To szkolenie prowadził gierwi :DBędą jeszcze okazje dopoznania się i wspólnego latania.
Jestem na pewno w przyszłym tygodniu.
Dany w takim razie najprawdopodobniej do zobaczenia !
W czwartek, piątek podjade na tor zapytać sie czy będzie wolny
BTW : na sobotę zapowiadają 34 stopnie...
KTOŚ JESZCZE CHĘTNY NA WEEKEND ?
34 stopnie?! nie ma mowy :-)
Wiec my robimy tak wpadamy w piątek popołudniu, zostajemy na campingu 5km od toru. W sobotę latanko do południa i później jak temperatura zejdzie dalej...grill z obecnymi na torze do późna i w niedziele zobaczymy... bo moto po to jest by zapitalać
Taki mały nikczemny plan wpadł mi teraz do głowy i pewnie zależeć będzie od tego czy ktoś z Was będzie miał ochotę na latanie.
Miło było poznać kolegów z forum, niestety czasu na latanie razem nie było.
Rano chciałem zagaić do kolegi od KTMa, ale rozumiecie - praca i zanim ogarnęliśmy sprawy organizacyjne to go już nie było.
Może kiedy indziej będzie okazja.
Pozdrawiam, gierwi
Miło było poznać kolegów z forum, niestety czasu na latanie razem nie było.
Rano chciałem zagaić do kolegi od KTMa, ale rozumiecie - praca i zanim ogarnęliśmy sprawy organizacyjne to go już nie było.
Pozdrawiam, gierwi
No proszę jaka niespodzianka...nawet nie wiem który to Ty byłeś Gierwi, ale panowie od szkoleń byli bardzo uprzejmi i wyrozumiali dla nas przyjezdnych dając nam szanse na polatanie z rana ;-)
na weekend jestem gotowy
gierwi napisał/a:Miło było poznać kolegów z forum, niestety czasu na latanie razem nie było.
Pozdrawiam, gierwiNo proszę jaka niespodzianka...nawet nie wiem który to Ty byłeś Gierwi, ale panowie od szkoleń byli bardzo uprzejmi i wyrozumiali dla nas przyjezdnych dając nam szanse na polatanie z rana ;-)
No ja to właśnie byłem ten z którym nie rozmiawiałeś ;-). Tylko Twój pies rzucił zdawkowe WOW, WOW w moim kierunku kiedy przechodziliśmy z grupą kursantów.
dużo chętnych w ten weekend? my wpadamy w piątek i na campingu zostajemy.
Ja odpadam mam szpital w domu i musze ekstra kuracje przeprowadzić aby na koszlin pojechać
moze my przylecimy.mamy 220km.warto tam jechac/???
[url]http://www.youtube.com/watch?v=ZxKT6pp8Td4[/url]
to jeden z moich pierwszych przejazdów, na torze praktycznie nic sie nie zmieniło :) Tyle że teraz nie jezdzimy przez hopke, no i w drugą strone :D
Strony Poprzednia 1 … 49 50 51 52 53 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 72 zapytań