721

Odp: Tor Toruń

W sobote jestem na 100%

722

A na niedziele ktoś sie pisze?

Husqy SMR-R 450

723

w piątek rano będę wiedział czy tor jest wolny w sobotę a w niedziele zapraszam na tor w czarnowie dobry tor aby poćwiczyć teren na kołach supermoto ;]

SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI

724

Świerze info panowie.
Tor w sobote jest zajęty od rana do 18:00
Typ jebiący gorzałą z kolorowej budki powiedział ,że o 15:00 mozna wpadać ,bo zazwyczaj kończą wcześniej.

Anyway ktoś sie pisze ?
Jestem na 99%

nto

725

Ja I Sylvia na bank I w takim wypadku pewnie bedziemy szukac gdzies noclegu zeby w niedziele tez polatac. Numer do ktoregos z Was zebym mogl dzwonic jeszcze w sobote I pytac o pogode?

KTM 450 SMR
WP Poland, KTM Wojciechowicz

726

W niedzielę sytuacja wygląda podobnie tor zajęty jak w sobotę.
Dany pw

nto

727

Nie odpuszczam... a jak reszta kolegów?

KTM 450 SMR

728

hmmm z tego co mi wiadomo... to czy tor bedzie zajety w sobote, bedzie dopiero wiadomo w piatek ... ale zakrecilem ale chyba jasne :)

drz 400e supermoto :P

www.kolportaz-torun.pl

729

dany napisał/a:

Nie odpuszczam... a jak reszta kolegów?

My nie odpuszczamy :)
No chyba że pogoda będzie naprawde fatalna :)

Husqy SMR-R 450

730

W piątek o godzinie 10 będzie wiadomo czy tor będzie dostępny

SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI

731

ej pany! O którym torze mowa? Karting, czy rallycrossowy?

rmz 250
gas gas txt 250

732

rallycrossowy ;]

733

dobra to obserwujemy prognozy:)

rmz 250
gas gas txt 250

734

Mam złom wiadomość tor zajęty na sobotę ale tor super crossowy wolny jak ktoś chętny to jA JUŻ TAM BĘDE A WARTO PODSZKOLIĆ TEREN ;]

735

Zajęty cały dzień czy tak jak była  mowa  wcześniej do popołudnia? Co z niedzielą?

KTM 450 SMR