Odp: Tor Toruń
Na sobote niestety ja nie przyjade ( i z tego co wiem reszta ekipy też nie), czekamy na zmiane prognozy :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 46 47 48 49 50 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Na sobote niestety ja nie przyjade ( i z tego co wiem reszta ekipy też nie), czekamy na zmiane prognozy :D
No my na pewno nie przyjedziemy bo dziś wysłałam swoje i Trawera plastiki do oklejenia a na pewno do soboty nie przyjdą :)
No my na pewno nie przyjedziemy bo dziś wysłałam swoje i Trawera plastiki do oklejenia a na pewno do soboty nie przyjdą :)
Bez plastików też śmigać można :D
.
No widze ze sama elita sie odezwala ;-) Szkoda, bo pewnie jako nowicjusz wiele bym sie od Was nauczył. Tak czy inaczej mam nadzieje ze ktos jednak sie pojawi.
No to dajecie bez plastikow :)
Noo chlopaki co jest?! Jestem chlonny jak gąbka na nauke,a samemu to tylko moge sobie popyrkac i bez pozytywnej krytyki niczego nowego sie nie naucze
Ja NA 100% jadę ;] oczywiście w sobotę .
jakieś detale tego toru? opłaty? godziny jazdy?
20 zł cały dzień plus 20 zł haraczu czyli 40 ;]
Ja NA 100% jadę ;] oczywiście w sobotę .
Dowiedz się tylko czy na pewno wjedziemy ;-)
są na poprzednich stronach foty i filmy
[url]https://picasaweb.google.com/1156047190[/url] … directlink
wiśnia84 rm-z napisał/a:Ja NA 100% jadę ;] oczywiście w sobotę .
Dowiedz się tylko czy na pewno wjedziemy ;-)
Jutro się dowiem i dam cyn ale na 90% jest wolny ale się upewnię ;]
koliberek napisał/a:No my na pewno nie przyjedziemy bo dziś wysłałam swoje i Trawera plastiki do oklejenia a na pewno do soboty nie przyjdą :)
No to dajecie bez plastikow :)
Nie da rady Trawer dalej kuleje lepiej niech się kuruje na Koszalin jak chce jechać :))
Strony Poprzednia 1 … 46 47 48 49 50 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 64 zapytań