Odp: Supermotowy Terror Warszawy
dziala Wam dzwiek z tego filmiku bo u Mnie nie :(((
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 40 41 42 43 44 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dziala Wam dzwiek z tego filmiku bo u Mnie nie :(((
To jest fajna reklama waszych dziobaków
Po ostatnim lataniu w Środę nasz film byłby dużo lepszy, a raczej bardziej interesujący, ciekawszy. I bez komercji. Czysty terror SM.
A tak na marginesie. Jak tak dalej będziemy hasać po centrum to na WOT będą nas pokazywać ;)
Jesli terror ktory uprawiacie to cos w stylu co pokazuje reklamowka to musze szybko dotrzec sprzet'a dokupic reszte ubioru i dolaczyc do WAS
pozdrawiam
Mieszkańcy stolicy są podzieleni, jedni życzą nam śmierci, inni pukając się w czoła okazują swoją miłość. hm.. (a może nienawiść)?
Są też chwile w których sam nie wiem co się dzieje.
Scena ze środowego terroru. Stoimy czekając na zmianę świateł, podbiega do nas kolo i drżącą ręką wyciąga telefon, klękając na chodniku pstryka nam fotki. Potem dziękując grzecznie odchodzi.
Jak tak dalej będziemy hasać po centrum to na WOT będą nas pokazywać ;)
Szkoda że nie ma już znanej nam akcji "Kulturalny Kierowca WOT" bo jeden z odcinków napewno byłby o nas. :D
maniek.o napisał/a:Jak tak dalej będziemy hasać po centrum to na WOT będą nas pokazywać ;)
Szkoda że nie ma już znanej nam akcji "Kulturalny Kierowca WOT" bo jeden z odcinków napewno byłby o nas. :D
Każdy z nas dostałby nalepkę na samochód i radiomagnetofon. Główne nagrody tego konkursu.
A kandydatów do miana "kulturalny kierowca WOT" zgłaszali telefonicznie sami mieszkańcy. Np: Widziałem jak kierowca motocykla o nr. rej. przestraszył 5 staruszek wychodzących z kościoła, a potem je pozdrowił, itp.
A nagrodę w tym tygodniu... otrzymuje Maniek.
kto z Was lata żołtą DRZ na WB i dzisiaj Radiowa róg Powstańców śmigał? Niestety byłem w mega pędzie więc nie miałem czasu polatać ani pogadać.....
Me ;-) wlasnie mialem to samo napisac ,hehe
ja akurat mialem mega duzo czasu ,a pedzilem dzisiaj jak glupi i chyba cos nie tak jest bo mam w zbiornikczku wyrownawczym ciemna substancje i tlusta .... czyzby oliwa :((( ??
Czy ktos z szanownego grona mialby troche czasu ?? Przyjechalbym i odwiozlbym w razie czego .
Chyba ,ze ktos lata przez skrzyzowanie estrady arkuszowa -bo tam moto odstawilem dzisiaj
abuuuuuu
Ja mam niedaleko ale niestety jutro mam ślub kumpla i cały dzień zasrany. Ew niedziela pp lub poniedziałek....
Oliwka dzisiaj wymieniona. :P Już można porządnie latać.
Sebek jak tam pieta?
O której i gdzie dziś Panowie ??
Może mi ktoś pomóc z vatarem. walczę z nim od początku jak jestem na forum i nie moge dodać. caly czas mam informacje że plik moze być w rozszerzeniu jpeg lub gif .
zdjęcie mam w jpeg i juz ku...wa tego nie rozumiem.
nie wiem co mam jeszcze zrobić żeby sie dodało (obrazek ma rozmiar 8,71 kb wiec nie za duży)
Oliwka dzisiaj wymieniona. :P Już można porządnie latać. Sebek jak tam pieta?
Siema.
Dopiero schodzę do garażu, do południa się ogarnę i możemy zapier.... he he..
Aaa pięta... dzięki już o niej zapomniałem. :D
Nie czekamy aż wyjdzie słonce, dzisiaj go nie będzie. Ale ma być bez deszczu (przynajmniej tak mówią prognozy) ;)
To jakie plany na dzisiaj, kto lata?
Krzysiek 690SM napisał/a:Oliwka dzisiaj wymieniona. :P Już można porządnie latać. Sebek jak tam pieta?
Siema.Dopiero schodzę do garażu, do południa się ogarnę i możemy zapier.... he he..Aaa pięta... dzięki już o niej zapomniałem. :DNie czekamy aż wyjdzie słonce, dzisiaj go nie będzie. Ale ma być bez deszczu (przynajmniej tak mówią prognozy) ;)To jakie plany na dzisiaj, kto lata?
Ja dziś Latam 100 %
Nie wiem jak dodać zdjęcie więc link poniżej :
http://img44.imageshack.us/img44/6506/policja.jpg
Ja też latam.
Oliwa wymieniona + filtry.
Strony Poprzednia 1 … 40 41 42 43 44 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.107 sekund, wykonano 51 zapytań